Τιμοθέου-Σίαλος δοκίμασαν το νέο Peugeot 208 Rally4

Μια πρώτη γεύση από το νέο Peugeot 208 Rally4 πήραν σήμερα οι Χαράλαμπος Τιμοθέου και Παναγιώτης Σιάλος. Το πλήρωμα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει για πρώτη φορά το νέο απόκτημα της D.C Motorsports, με το οποίο θα αγωνίζονται από τώρα και στο εξής στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα.

Οι Τιμοθέου/Σιάλος φέτος αγωνίστηκαν μέχρι στιγμής στον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος, το East Safari Rally και βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς.

Το τελευταίας γενιάς Peugeot τους δίνει τη δυνατότητα να παλέψουν για το φετινό πρωτάθλημα στην δικίνητη κατηγορία, η οποία αναβαθμίστηκε τόσο από νέα αγωνιστικά όσο και από πολύ δυνατούς συνδυασμούς

Το δίδυμο έγραψε σήμερα τα πρώτα χιλιόμετρα ενώ δοκιμές θα ακολουθήσουν και τις επόμενες μέρες ούτως ώστε το πλήρωμα να συνηθίσει όσο γρηγορότερα γίνεται τα νέα δεδομένα.

«Οδηγήσαμε σήμερα για πρώτη φορά το νέο αυτοκίνητο και η φιλοσοφία του είναι εντελώς διαφορετική από το προηγούμενο», ανέφερε ο Χαράλαμπος Τιμοθέου προσθέτοντας, «Μετά τα πρώτα χιλιόμετρα που κάναμε σήμερα είμαστε ευχαριστημένοι. Θα ακολουθήσει το κυρίως τεστ ούτως ώστε να φέρουμε το αυτοκίνητο στα μέτρα μας και να είμαστε έτοιμοι για τον επερχόμενο αγώνα που είναι σε δέκα μέρες. Αναμένεται να είναι ένας δύσκολος αγώνας αφού η δικίνητη κατηγορία αναβαθμίστηκε τόσο με αυτοκίνητα όσο και με οδηγούς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι εφικτό μετά και την καθυστερημένη άφιξη του αυτοκινήτου, ούτως ώστε να παραστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη στη δικίνητη κατηγορία.»