Την Κυριακή το Zygi Trial RallySprint 2021 by Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil

Διοργανώνεται απο τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού την Κυριακή 13 Ιουνίου ο πρώτος αγώνας Trial Rally Sprint byPsaltis Eneos υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Ο Κυριακάτικος αγώνας αποτελείται από τρία περάσματα από την ειδική διαδρομή ETS Racing Fuels Λάγια – Καλαβασός, συνολικού μήκους 27,21 αγωνιστικών χιλιομέτρων με τα ωράρια να είναι στις 10:33, 12:16 και 13:59. Νικητής στο Trial Rally Sprint αναδεικνύετε αυτός που θα αθροίσει τον καλύτερο χρόνο μετά τα τρία περάσματα.

Η λίστα συμμετοχών περιλαμβάνει είκοσι συνολικά πληρώματα εκ των οποίων πέντε μεικτά και ένα αρχάριο. Παρά το γεγονός ότι ο αγώνας δεν προσμετρά στο πρωτάθλημα Ράλι, οι παρουσίες των Πανίκου Πολυκάρπου/Κωνσταντίνου Σιάλου, Πέτρου Πέτρου/Νικόλα Γεωργίου “Chips Junior”, Φοίβου Νικολάου/Σάββα Ζάκου και Ηλία και Δημήτρη Πιερή αναμένεται ότι θα προσφέρουν εξαιρετικό θέαμα αφού όλα τα πληρώματα θα αγωνιστούν ελεύθερα καθώς δε θα υπάρχει η πίεση για συγκομιδή βαθμών.

Στη δικήνητη κατηγορία δέκα πληρώματα δήλωσαν συμμετοχή με τους Χριστοδούλου/Δαμιανού, Χατζηματθαίου/Αριστοδήμου, Αντρέου/Αλέξάντρου και Σοφοκλέους/Παντελίδη να συγκαταλέγονται στα φαβορί για επικράτηση.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν στην Μαρίνα Ζυγίου στις 10:00 και 15:30 αντίστοιχα με το χώρο ανασυγκρότησης να είναι πλησίον της Μαρίνας Ζυγίου.

Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρεία Psaltis Autoparts και τα λιπαντικά ENEOS.

Zygi Trial Rallysprint Provisional Starting List 2021

Itinerary Zygi Trial Rally Sprint

Δελτίο τύπου