Τελετή Βραβεύσεων και Βασιλόπιττας της Λέσχης Αυτοκινήτου Λεμεσού

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στις 20:00, στο οίκημα της ΑΕΖ Ζακακίου όπου και στεγάζεται η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού έγινε η ετήσια τελετή βραβεύσεων και κοπής της βασιλόπιττας.

Η εκδήλωση η οποία έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε με ομιλίες από τον πρόεδρο του σωματείου Αντρέα Αυγουστή, ακολούθησε ομιλία από τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου Κ. Άντρο Αντωνίου και τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου Κώστα Γεωργίου “Chips”.

Τελευταίος ομιλών της εκδήλωσης, ο μεγάλος χορηγός του περσινού πρωταθλήματος αλλά και χορηγών των τροπαίων της εκδήλωσης κ. Νικόλας Ψάλτης, της εταιρεία Psaltis Auto Parts.

Με την ολοκλήρωση των ομιλιών έγινε η κοπή της βασιλόπιττας, με βραβείο στο τυχερό της χρονιάς την δωρεάν συμμετοχή σε αγώνα του σωματείου.  Για την ιστορία ο μεγάλος τυχερός ήταν ο Σωκράτης Παπαναστασίου, τον οποίο αναμένουμε να τον δούμε αγωνιζόμενο στον αγώνα ταχύτητας του σωματείου.

Στην συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις των κορυφαίων οδηγών και συνοδηγών του σωματείου για την χρονιά που μας πέρασε.  Το σωματείο τίμησε και ανθρώπους οι οποίοι με την παρουσία τους βοήθησαν τα μέγιστα.  Τιμήθηκαν ο κ. Νικόλας Ψάλτης, για την οικονομική στήριξη στους αγώνες αλλά και γενικά στο σωματείο, τον Κοινοτάρχη Ανώγυρας κ. Φοίβο Νικολάου και οι Δημήτρης Καράνικολας, Πόλα Νικολάου και Άκης Έλληνας. Τιμήθηκαν επίσης οι κ. Μαρία Παπαδοπούλου, κ. Γιάννος Ζησιμίδης και κ. Λοϊζος Μαυρουδής για την βοήθεια συμπερίληψης του αγώνα Tiger στα Λεμέσια.

Η τελετή των βραβεύσεων ολοκληρώθηκε με κλήρωση του λαχνού του σωματείου.