Τα αυτοκίνητα R4-Kit θα τρέχουν στο ERC

Η πρόσφατη απόφαση της FIA να επιτρέψει στα αυτοκίνητα R4-Kνα τρέξουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία ERC2, άφησε πλήρως ευχαριστημένη την ORECA, την εταιρία που είναι πίσω από την κατασκευή των R4-Kit.

Από το 2019 τα αυτοκίνητα R4-Kθα βαθμολογούνται στην κατηγορία ERC2 μαζί με τα R-GTκαι τα παραδοσιακά N4, εμπλουτίζοντας και αναβαθμίζοντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία. 

Η ORECA ανέπτυξε το αυτοκίνητο και είναι υπεύθυνη για τη διανομή των εξαρτημάτων, ούτως ώστε τα αυτοκίνητα όταν είναι σε δράση να μπορέσουν να πετύχουν σε εθνικά πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο.

Ο Carlos Pina της ORECA είπε: «Είμαστε ευχαριστημένοι που τα αυτοκίνητα R4-Kit θα μπορούν να τρέχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην κατηγορίαERC2 το 2019. Οι τετρακίνηση και η ικανότητα να μπορούν να τρέξουν σε άσφαλτο και χώμα σε συνδυασμό με την απόδοση και το κόστος βρίσκει απόλυτα σύμφωνες τις ομάδες και τους οδηγούς που τρέχουν στο ERC. Η κατηγορία R4 είναι ιδιαίτερα σημαντική στο ERC. Υπήρξε έντονο έντονο ενδιαφέρων καθώς αυτή η ανακοίνωση έχει δημιουργήσει ενθουσιασμό μεταξύ των ομάδων που ήδη ασχολούνται με το R4 όπως επίσης και εκείνων που είναι πρόθυμοι να συμμετάσχουν σε αυτό».