Συνεχίζει να μαζεύει βραβεία το νέο Nissan Qashqai Mild Hybrid

Όχι μία αλλά δύο διακρίσεις κατάφερε να πάρει η νέα γενιά του Nissan Qashqai στα βραβεία «The Motor Awards 2021», που διοργάνωσε ο δημοσιογραφικός όμιλος News UK. Το best seller της Nissan πήρε το βραβείο «The Sun Car of the Year», καθώς και το «Small SUV/Crossover οf the Year».

Ο συντάκτης της Sun Motors, Rob Gill, είπε: «Με απλά λόγια, δεν υπάρχει καλύτερο οικογενειακό αυτοκίνητο. Ταιριάζει απόλυτα στη ζωή σας. Το ολοκαίνουργιο Qashqai είναι η τέλεια συνταγή: Πρακτικό, με λογική τιμή, κομψό, υβριδικό και με μοντέρνα νέα καμπίνα, που είναι γεμάτη με όλη την τεχνολογία και τις πολυτέλειες που αγαπάμε».

Η νέα γενιά του Nissan Qashqai, το μοντέλο που ουσιαστικά δημιούργησε την κατηγορία των Crossovers, έκανε πρόσφατα την παρουσία του στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση στην κατηγορία με εκτεταμένη λίστα τεχνολογιών τόσο στον τομέα της άνεσης όσο και της ασφάλειας και της συνδεσιμότητας.

Υποστηρίζοντας τον στόχο της Nissan να επιτύχει 50% “εξηλεκτρισμένες” πωλήσεις στην Ευρώπη έως το 2024, το νέο Nissan Qashqai δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία, αλλά και με το e-POWER, το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το πρωτοποριακό ηλεκτρικό όχημα Nissan LEAF.

Με εκδόσεις τόσο 2WD όσο και 4WD, καθώς και με το χειροκίνητο 6τάχυτο ή το νέο  Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, όπως και με την ηλεκτροκίνηση που φέρνει το εκλεπτυσμένο e-POWER, το Qashqai θα καλύψει στο έπακρο κάθε απαίτηση του υποψήφιου αγοραστή, με την οδηγική απόλαυση να βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε κινητήριας έκδοσης του μοντέλου.