Στη δεύτερη θέση μεταξύ των Ελλήνων ο Ιορδάνης Σερδερίδης στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις!

Στη ράμπα του τερματισμού στη Λαμία ανέβηκε ο Ιορδάνης Σερδερίδης, ολοκληρώνοντας το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στη δεύτερη θέση μεταξύ των Ελληνικών πληρωμάτων. Στον πιο απαιτητικό και σκληροτράχηλο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ, ο Έλληνας οδηγός, έχοντας την πολύτιμη καθοδήγηση του Βέλγου Fred Miclotte, κατάφερε να τερματίσει στην 14η θέση της γενικής κατάταξης. Αυτό είναι το καλύτερο αποτέλεσμα του Έλληνα οδηγού σε Παγκόσμιο Ράλλυ Ακρόπολις.

Το σκέλος της Κυριακής απαρτιζόταν από τρεις ειδικές διαδρομές, με τον Ιορδάνη Σερδερίδη να κινείται σε έναν ασφαλή ρυθμό, θέλοντας να διατηρήσει τη δεύτερη θέση μεταξύ των Ελληνικών πληρωμάτων: «Η σειρά εκκίνησης της Κυριακής δεν μας ευνόησε καθώς εκκινούσαμε και πάλι τρίτοι, καθαρίζοντας τον δρόμο», δήλωσε ο οδηγός του Ford Puma Rally1 μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και συνέχισε λέγοντας: «Στην πρώτη διέλευση από το Ελευθεροχώρι είχαμε κλατάρισμα, γεγονός που μας καθυστέρησε, χωρίς ευτυχώς να υποχωρήσουμε στη γενική κατάταξη»

Στην τελευταία ειδική διαδρομή του αγώνα, ο Ιορδάνης Σερδερίδης κινήθηκε προσεκτικά, πετυχαίνοντας το καλύτερό του αποτέλεσμα από το 2021, χρονιά όπου το Ράλλυ Ακρόπολις επέστρεψε στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να τερματίσουμε στο Ράλλυ των Θεών, χωρίς να αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Ο αγώνας ήταν ο πιο απαιτητικός των τελευταίων ετών, καθώς στις ειδικές διαδρομές υπήρχαν πέτρες παντού, τις οποίες έπρεπε να αποφύγεις, ώστε να μην έχεις κάποιο κλατάρισμα. Ευχαριστούμε τους Έλληνες φιλάθλους για τη στήριξη όλο το τριήμερο του αγώνα και ευελπιστώ σύντομα να επιστρέψω για να αγωνιστώ στα πάτρια εδάφη», κατέληξε ο Ιορδάνης Σερδερίδης.

Ακολουθήστε την προσωπική σελίδα του Ιορδάνη Σερδερίδη στο facebook: https://www.facebook.com/Serderidisrallyfans