Στην τέταρτη θέση του Ράλλυ Κορίνθου οι Σερδερίδης-Miclotte, με το μυαλό στο Ράλλυ Ακρόπολις!

Στο Ράλλυ Κορίνθου, τρίτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος συμμετείχε ο Ιορδάνης Σερδερίδης, κάνοντας μία καλή προπόνηση για το Ράλλυ Ακρόπολις, στο οποίο θα αγωνιστεί τον προσεχή Σεπτέμβριο. Ο Έλληνας οδηγός με συνοδηγό στο νεοαποκτηθέν Skoda Fabia RS Rally2 της SXM Competition τον Βέλγο Fred Miclotte τερμάτισε στην τέταρτη θέση και στάθηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνισή του στα Ελληνικά χώματα.

«Είναι όμορφο να αγωνίζεσαι στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές της χώρας σου, μπροστά στο Ελληνικό κοινό», ήταν τα πρώτα λόγια του Σερδερίδη, ο οποίος συνέχισε: «Ο στόχος μας στο Ράλλυ Κορίνθου ήταν να κάνουμε όλα τα χιλιόμετρα του αγώνα, ώστε να πάρουμε feedback από τις δύο ειδικές διαδρομές, παραλλαγές των οποίων εντάσσονται και στο Ράλλυ Ακρόπολις σε λίγους μήνες από τώρα. Φέτος δεν ακολουθούμε το Ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε η θέση στη γενική κατάταξη δεν μας ενδιέφερε»

Οι Σερδερίδης-Miclotte εκκινούσαν πρώτοι στις ειδικές διαδρομές, γεγονός που αποτελούσε μειονέκτημα, καθώς «καθάριζε» το δρόμο: «Κινηθήκαμε προσεκτικά στις αρχές του αγώνα, καθώς η σειρά εκκίνησής μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Οδηγήσαμε με στόχο να αποφύγουμε τα κλαταρίσματα και τα καταφέραμε. Έπειτα από το ενδιάμεσο σέρβις, ανεβάσαμε ρυθμό και στην Power Stage οδηγήσαμε ακόμη πιο επιθετικά, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο το χρόνο μας.», δήλωσε ο Ιορδάνης Σερδερίδης και πρόσθεσε: «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας, καθώς και με το αυτοκίνητο το οποίο οδηγήσαμε για πρώτη φορά στα χώματα της Κορινθίας. Πλέον μετράμε αντίστροφα για την έβδομη παρουσία μας στο Ράλλυ Ακρόπολις. Θα έχουμε στα χέρια μας ένα εργοστασιακό Ford Fiesta Rally1 με την υποστήριξη της MSport. Δεν σας κρύβω πως ανυπομονώ να ζήσω για άλλη μια φορά αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα που κάθε χρόνο επικρατεί στον αγώνα. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο!»

Ακολουθήστε την προσωπική σελίδα του οδηγού στο facebook: https://www.facebook.com/Serderidisrallyfans