Στην πέμπτη θέση του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας ο Ιορδάνης Σερδερίδης!

Στον δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ αγωνίστηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, ο Ιορδάνης Σερδερίδης. Με νέο συνοδηγό, τον νεαρό Γάλλο Andy Malfoy, oΈλληνας οδηγός συμμετείχε με ένα Skoda Fabia Rally2 Evo στο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα για την πρόκληση του Ράλλυ Σαφάρι στο τέλος του μήνα.

«Το Σάββατο στην πρώτη μικτή διαδρομή του αγώνα χάσαμε αρκετό χρόνο, καθώς δεν μου αρέσουν τέτοιες ειδικές. Βέβαια, είναι σημαντικό να υπάρχουν διαδρομές μέσα στην πόλη, ώστε ο κόσμος να έρθει πιο κοντά στους αγώνες. Οι θεατές ήταν αρκετοί στις διαδρομές και μας αγκάλιασαν, όπως κάνουν στην κάθε επίσκεψή μας στην Ελλάδα», ήταν τα αρχικά λόγια του Ιορδάνη Σερδερίδη, ο οποίος συνέχισε: «Την Κυριακή κάναμε λάθος επιλογή setup το πρωί, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να γλιστράει αρκετά. Στο ενδιάμεσο service κάναμε τις κατάλληλες αλλαγές και το SkodaFabia Rally2 Evo έγινε πιο φιλικό στη συνέχεια. Δυστυχώς, όμως, στην προτελευταία ειδική του αγώνα είχαμε κλατάρισμα στη μέση της διαδρομής, το οποίο επιλέξαμε να μην αλλάξουμε εντός της διαδρομής και με αυτό τον τρόπο χάσαμε αρκετό χρόνο»

Το δίδυμο τερμάτισε στην πέμπτη θέση του αγώνα, κάνοντας όλα τα αγωνιστικά χιλιόμετρα, κάτι που ήταν και το ζητούμενο: «Είναι πολύ όμορφο που επιστρέψαμε σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο στόχος μας, που ήταν να κάνουμε όλες τις ειδικές διαδρομές και να τερματίσουμε τον αγώνα, επετεύχθη.Μείναμε ευχαριστημένοι με την οδήγησή και την ταχύτητά μας, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δέσαμε σαν πλήρωμα με τον AndyMalfoy», δήλωσε ο Ιορδάνης Σερδερίδης.

Επόμενος αγώνας για τον Έλληνα οδηγό είναι το Ράλλυ Σαφάρι Κένυας που θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 25 Ιουνίου και αποτελεί τον έβδομο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.