Στην ΒΟ Racing οι Μιχάλης και Μάριος Πάμπουκκας

Η πρεμιέρα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Scramble για την αγωνιστική περίοδο 2023/2024 αρχίζει την επερχόμενη Κυριακή από την επαρχία Λάρνακας με διοργανωτή την Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Λάρνακας.

Δυναμικό παρόν στον αγώνα και κατ΄επέκταση το πρωτάθλημα δηλώνει η BO Racing, η οποία μετά την συνεργασία με την TMCyprus και Sherco Cyprus θα αγωνιστεί με δυο μοτοσυκλέτες στον Κυριακάτικο αγώνα, μια ΤΜ 3ΟΟcc 2T stroke και μια Sherco 300ccεπίσης 2Τ stroke.

Αναβάτες θα είναι οι Μιχάλης και Μάριος Πάμπουκκας, οι οποίοι θα αγωνιστούν στην κατηγορία champion και αναμφίβολα συγκαταλέγονται στα φαβορί για νίκη στον αγώνα. Πέραν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι Μιχάλης και Μάριος Πάμπουκκας θα αγωνιστούν σε όλους τους αγώνες scramble της περιόδου 2023/2024 με στόχο φυσικά το πρωτάθλημα.

Η επιλογή μοτοσυκλέτας για τους αδερφούς Πάμπουκκα έγινε με κλήρωση και έτσι ο Μιχάλης θα οδηγά την ΤΜ και ο Μάριος την Scherco.

Παρόν στην τελετή παράδοσης των μοτοσυκλετών ήταν εκ μέρους της ΤΜ Moto ο Βάσος Αριστείδου, εκ μέρους της Sherco οι Χρήστος Χ’’ Κώστα και Γιάννης Χαραλάμπους καθώς επίσης και ο ιδιοκτήτης της BO Racing Κυριάκος Καβάζης.