Σημαντικό βραβείο για την Jaguar / Land Rover στα Business Car Awards

Η Jaguar Land Rover ήταν η μεγάλη νικήτρια του βραβείου «Most Improved Manufacturer» στα Business Car Awards 2021. Η κριτική επιτροπή των βραβείων είχε λάβει υπόψη τη μεγάλη γκάμα υβριδικών και plug-in υβριδικών μοντέλων της γκάμας της εταιρείας καθώς και την υποστήριξη που παρέχει στους πελάτες το τμήμα Fleet & Business, κάτι που βελτίωσε σημαντικά την απόδοση του στόλου της εταιρείας.

Ταυτόχρονα το Land Rover Discovery Sport κέρδισε το βραβείο Best Premium Large SUV αφού συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την πρακτικότητα, τις δυνατές αξίες της μάρκας και τους ηλεκτρικούς κινητήρες. Το Discovery Sportείναι ένα από τα οκτώ μοντέλα της γκάμας της Jaguar και Land Rover που διατίθενται τώρα με plug-in υβριδικό κινητήρα. Το πρωτοποριακό, αμιγώς ηλεκτρικό, Jaguar I-PACE εξακολουθεί να προσφέρει σημαντικές πωλήσεις για τη μάρκα στην αγορά.

Οι μάρκες Jaguar και Land Rover, που αντιπροσωπεύονται στην Κυπριακή αγορά από τον Όμιλο Πηλακούτα, διαθέτουν μια από τις πιο ολοκληρωμένες υβριδικές σειρές plug-in στην premium κατηγορία, προσθέτοντας σε αυτό τις εξαιρετικές τιμές και το συνολικό κόστους ιδιοκτησίας σε μια κατηγορία που περιλαμβάνει ήδη στυλ, πολυτέλεια και υψηλή τεχνολογία.