Σάββας Σάββα-Αντρέας Παπαντρέου: Στη μάχη της κατηγορίας Ν

Οι Σάββας Σάββα και Αντρέας Παπαντρέου είναι ένα εκ των πληρωμάτων που θα διαγωνιστούν στην κατηγορία Ν του CyprusRally 2020. Το έμπειρο δίδυμο έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία του Mitsubishi Lancer EVO9 η οποία ξεκίνησε με συμμετοχή στο TigerRally στη Λεμεσό.

Η ολοκλήρωση των ετοιμασιών έγινε προ ημερών και όλα είναι έτοιμα για το δύσκολο αγώνα. Οι Σάββα Παπαντρέου έχουν να αντιμετωπίσουν δυνατούς συνδυασμούς στην ίδια κατηγορία στους οποίους προστίθενται και οι Althefiri-Alkuwari (Mitsubishi Lancer EVOX) από το Κουβέιτ και Κατάρ αντίστοιχα.

Πολυκάρπου-Σιάλος

 

Όσον αφορά τα τοπικά πληρώματα, οι Petrolina ENI Racing Team Δημοσθένους-Παύλου Mitsubishi Lancer EVO ΙX) είναι εκ των φαβορί για επικράτηση, ενώ μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνουν και οι Πολυκάρπου-Σιάλος (Mitsubishi Lancer EVO ΙX).

Χριστοδούλου-Ξενοφώντος

Τις δικές τους πιθανότητες θα διεκδικήσουν οι Λαός-Στυλιανού (Mitsubishi Lancer EVO IX) Ρούσος-Γιαννακού (Mitsubishi Lancer EVO X), οι αναβαθμισμένοι Χριστοδούλου-Ξενοφώντος (Subaru Impreza STI) και οι επίσης αναβαθμισμένοι Σουτζής-Παναγιώτης Σιάλος (Mitsubishi Lancer EVO ΙX), οι οποίοι συμπληρώνουν παράλληλα τα οκτώ αυτοκίνητα που θα τρέξουν σε αυτή την κατηγορία.

Όσον αφορά τη δικήνητη κατηγορία, οι μάχες θα είναι αποκλειστικά Κυπριακές καθώς σε αυτή συμμετέχουν μόλις τέσσερα αυτοκίνητα.

Οι Τελεβάντος-Σταύρου (Peugeot 208 R2) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με τους Μανώλη-Ευριπίδου (HONDA CIVIC TYPE R EP3), Παντελή-Θεωφάνους (Ford Fiesta) και Νικόλα και Μάριο Χ” Ματθαίου (HONDA CIVIC TYPE R EP3) με στόχο τη νίκη στην κατηγορία.

Τέλος, τρία πληρώματα θα αγωνιστούν στην κατηγορία RCS2 και αυτά είναι οι Γεωργίου-Καζάγκας (Mitsubishi Lancer EVO VI), Έλληνας-Μιχαήλ Καζάγκας (Mitsubishi Lancer EVO VIΙ) και Ορφανού-Φιλιππίδης (Subaru Impreza 555).

Συμμετοχές