Ράλι Ακρόπολις: Στην τελική ευθεία ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας

Ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας όπως και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες του Ράλι Ακρόπολις μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τον αγώνα, καθώς χθες δοκίμασε το Citroen DS3, σε περιοχή με οδόστρωμα παρόμοιο με αυτό που θα είναι στον αγώνα. Ο ταλαντούχος Κύπριος οδηγός είχε την ευκαιρία να ρυθμίσει το αγωνιστικό φέρνοντας το στα μέτρα του, ούτως ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα.

Έγιναν αρκετές διελεύσεις από το πλήρωμα τόσο σε ανηφορικό κομμάτι όσο και σε κατηφορικό. Οι δοκιμές διήρκησαν περίπου 2.5 ώρες και από αυτές βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα. Επίσης ο Τσουλόφτας πέραν από το χρόνο προσαρμογής στο καινούργιο αυτοκίνητο, πέρασε και αρκετό χρόνο με τον πολύπειρο συνοδηγό Denis Giraudet με τον οποίο θα τρέξει στον αγώνα.

Ουσιαστικά το χθεσινό τεστ αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε, καθώς από αύριο ξεκινά ο μεγάλος αγώνας με το shakedown και ακολούθως με την πανηγυρική εκκίνηση.

Σε δηλώσεις του στο acropolisrally.gr o Τσουλόφτας είπε: «Η πρώτη ε.δ. είναι αρκετά τεχνική και η δεύτερη γρήγορη. Βέβαια, φέτος θα υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα προδιαγραφών R5 και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, αλλά αυτό θα είναι πρόκληση για εμάς και ενδιαφέρον για τους θεατές».

Φωτογραφίες: Ηλίας Παπάς