Πρώτη θέση στην κατηγορία για τους Σύλλα-Αναστασοπούλου στην Αμάρυνθο!

Επέστρεψε στα μπάκετ του Peugeot 106 S16 της κατηγορίας C6 το δίδυμο των Γιώργου Σύλλα-Πηνελόπης Αναστασοπούλου, προκειμένου να αγωνιστεί στον τελευταίο γύρο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ράλλυ που είχε έδρα την Αμάρυνθο. Το διήμερο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου περιελάμβανε 6 ειδικές διαδρομές σε ασφάλτινο τερέν, συνολικού μήκους 78 χιλιομέτρων.

Η αγωνιστική δράση ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, με τα πληρώματα να καλούνται να διέλθουν δύο φορές από την ειδική του Πισσώνα. Εκεί, οι Σύλλας-Αναστασοπούλου κινήθηκαν σβέλτα, καταφέρνοντας να δημιουργήσουν σημαντική διαφορά που τους έδωσε με το …καλημέρα, σαφές προβάδισμα νίκης: «Από το πρώτο σκέλος, ήμασταν συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να έχουμε μαξιλαράκι ασφαλείας από τους αντιπάλους μας στην κατηγορία. Βέβαια, καρδιοχτυπήσαμε, καθώς είχαμε μια μικροέξοδο, η οποία αν και μας στοίχισε ορισμένα δευτερόλεπτα, δεν ήταν επώδυνη. Ωστόσο, ο αγώνας είναι μεγάλος και τελειώνει στη ράμπα του τερματισμού, οπότε γνωρίζαμε ότι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό την Κυριακή για να ολοκληρώσουμε την επιτυχία μας», ήταν τα λόγια του οδηγού που συμμετείχε για τρίτη συνεχή χρονιά στον αγώνα.

sillas_amarinthos_1

Την Κυριακή το πλήρωμα μπήκε ορεξάτο πετυχαίνοντας την καλύτερη επίδοση στις δύο πρώτες ειδικές διαδρομές της ημέρας και έχοντας πλέον ξεφύγει αρκετά από τους διώκτες του στη C6, στόχευε σε ένα καλό πλασάρισμα στην κατηγορία των δικίνητων: «Μην έχοντας το άγχος, καθώς βρισκόμασταν στην κορυφή της C6 με μεγάλη διαφορά, αποφασίσαμε να πιέσουμε, ώστε να διεκδικήσουμε κάτι καλό στην F2, όπου συμμετείχαν αρκετοί δυνατοί συνδυασμοί.», τόνισε ο Γιώργος Σύλλας. Ο πολύ καλός ρυθμός των Σύλλα-Αναστασοπούλου συνεχίστηκε και στο δεύτερο loop ειδικών της Κυριακής, με αποτέλεσμα το πλήρωμα να πανηγυρίσει την πρωτιά στη C6 και συνάμα την τρίτη θέση στην δικίνητη κατηγορία: «Η αποστολή εξετελέσθη επιτυχημένα. Η Κυριακή ήταν μια δύσκολη μέρα για εμάς, καθώς αντιμετωπίσαμε ένα, ευτυχώς όχι και τόσο σοβαρό, πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ ύστερα από μια “μπούκα” έσπασε και η εξάτμιση του Peugeot 106 S16. Η αλήθεια είναι πως φοβηθήκαμε μήπως το αυτοκίνητο έχει μεγάλη ζημιά, αλλά ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά. Τα προβλήματα δεν λείπουν από τους αγώνες, ωστόσο είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθειά μας και από το τελικό αποτέλεσμα.», ήταν τα λόγια του 33χρονου οδηγού.

Όσον αφορά το επίπεδο συναγωνισμού στην κατηγορία, ο οδηγός τόνισε: «Το επίπεδο συναγωνισμού ήταν υψηλό, καθώς ο τίτλος στη C6 θα κρινόταν στην Αμάρυνθο. Εμείς χωρίς βαθμολογικό άγχος πιέσαμε και εν τέλει πετύχαμε το στόχο μας. Δεν ακολουθούμε κάποιο θεσμό φέτος, επιδιώκουμε να κάνουμε αγώνες που μας αρέσουν και διασκεδάζουμε και πάντα με την συγκατάθεση των φίλων που μας στηρίζουν».

sillas_amarinthos_3

Το δίδυμο των Γιώργου Σύλλα-Πηνελόπης Αναστασοπούλου θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς που στάθηκαν δίπλα του και χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η συμμετοχή και η διάκριση στο 4ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου. Το πλήρωμα στήριξαν η εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων του Κωνσταντίνου Καλδή, KK Car Rental που συμπαραστάθηκε αμέριστα στο πλήρωμα, η IQ parfumerie Epsilon5 Group, το Mini Market Πυξίδα, το ILAB Γλυφάδας «Ο Λάγιος» του Γιώργου Λάγιου και την εταιρεία Athens Hat που προμήθευσε τα καπελάκια της ομάδας. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στους φίλους Μάνο Κλωθάκη, Αλέξη (Captain), Ανδρέα Ντόφη, Σωτήρη Κυριαζή, Στάθη Δούκα, Ανδρέα Βίγκο, Αντώνη Βαρσάμη αλλά και στον αδερφό του οδηγού, Γιάννη Σύλλα  που στήριξαν με κάθε τρόπο την προσπάθεια του πληρώματος. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους Μιχάλη Σύλλα και στον μηχανικό Νίκο Χρυσάφη που κάνουν τα πάντα για την καλύτερη προετοιμασία αυτοκινήτου και πληρώματος. Παράλληλα, σε έναν ακόμη αγώνα, το πλήρωμα στήριξε την προσπάθεια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, Make A Wish-Κάνε Μια Ευχή Ελλάδας.