Προσεχώς το πρώτο αγωνιστικό Toyota Yaris φθάνει στην Κύπρο!!!

Από τη νέα χρονιά μια νέα κατηγορία θα προστεθεί στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα του 2019. Τα νέα αυτά αγωνιστικά θα συμπεριλαμβάνονται στην κατηγορία L (εαν και εφόσον εγκριθεί απο τα αρμόδια σώματα) και είναι χωρίς πιστοποιητικό αναγνωρίσεως (homologasion).

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (Toyota Yaris) όπως και τα υπόλοιπα της ίδιας κατηγορίας είναι τετρακίνητα και εφοδιάζονται με τετρακύλινδρη μηχανή turbo 2.0Lη οποία είναι η ίδια που χρησιμοποιείται και στο Mitsubishi EVO X. Το νέο αυτό αγωνιστικό όταν θα κάνει την πρώτη του παρουσία σε αγώνα του Κυπριακού πρωταθλήματος αναμένετε να αποτελέσει πόλο έλξης, αφού θα είναι το πρώτο που θα τρέξει επι Κυπριακού εδάφους. Το Yaris είναι στο δρόμο για την Κύπρο και αναμένετε να παραληφθεί από τον κάτοχο του  σύντομα.

Ο πρώτος που αποφάσισε να κάνει αυτό το βήμα είναι ο Γιώργος Αγαθοκλέους, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ράλι με ένα Mitsubishi Lancer EVO 9. Το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου θα τον βρει αρχικά πίσω από το τιμόνι του Lancerκαι μετέπειτα θα αγωνιστεί με το Yaris.

Περισσότερες λεπτομέρειες και ενημερώσεις σχετικά με το νέο Toyota Yaris θα έχουμε όταν αισίως το αγωνιστικό φτάσει στην Κύπρο. 

Φωτογραφίες: ID Papas