Home Rally Παρουσίαση Ιστορικών Αγωνιστικών Αυτοκινήτων

Παρουσίαση Ιστορικών Αγωνιστικών Αυτοκινήτων

Η 1η εκδήλωση παρουσίασης Ιστορικών Αγωνιστικών Αυτοκινήτων από την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στην Πλατεία του παλαιού Λιμανιού Λεμεσού.

To Cyprus Historic Racing Auto Club παρουσίασε αγωνιστικά που έγραψαν ιστορία στους αγώνες Ράλι τις δεκαετίες 70-80-90. Η εκδήλωση άρχισε στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 9 απόψε.

Αρκετοί πέρασαν να δουν από κοντά τόσο τα αυτοκίνητα όσο και βετεράνους οδηγούς, να συνομιλήσουν μαζί τους και να ακούσουν ιστορίες της δικής τους εποχής.

Από αυτό το γεγονός δε θα μπορούσε να λείψει ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου κ. Μανώλης Κουλουμάς, ενώ παρόν ήταν και ο πρόεδρος της Επιτροπής Ιστορικών Αγωνιστικών Αυτοκινήτων καθώς επίσης και τα μέλη.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο Πρόεδρος του Κ.Ο.Α κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για αυτή την πετυχημένη εκδήλωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Μεγάλο ευχαριστώ και στην Κυβέρνηση και πολιτεία που έδωσε με την παρουσία της την στήριξη τους στις προσπάθειες μας για αναβάθμιση του αυτοκινηταθληματος και της Ομοσπονδίας μας. Ευχαριστίες ιδιαίτερες στον Υπουργό Οικονομικών κ. Κωνσταντίνο Πετρίδη, στον Πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, τον Δήμαρχο Λεμεσού κ. Νίκο Νικολαΐδη , Δήμαρχο Μεσα Γειτονιάς, Βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Ευθύμιο Δίπλαρο, Δημοτικούς Συμβούλους, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού , Αρχή Λιμένων, αλλά και όλους αυτούς τους βετεράνους του Αθλήματος που με πολύ συγκίνηση βραβεύτηκαν.. ! Ευχαριστίες και στον Μεγα Χορηγό μας την Εταιρεία PSALTIS AUTOPARTS / ENEOS και ιδιαίτερα στον κ. Νικολα Ψαλτη και οι οποίοι στέκονται πάντα δίπλα μας. Νιώθω πραγματικά περήφανος που είμαι Πρόεδρος αυτής της Ομοσπονδίας η οποία μέσα σε 18 μήνες σκληρής δουλειάς καταφέραμε να την οδηγήσουμε σε άλλο επίπεδο.. , δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου Μανώλης Κουλουμάς.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρία που στηρίζει έμπρακτα τα τελευταία χρόνια τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ΨΑΛΤΗΣ Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS.

Φωτογραφίες: Νικόλας Ψύλλος

Exit mobile version