Παρουσίαση Εθνικής Κύπρου Drift 2021

Για ακόμη μια χρονιά το Power Drift Club σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου και μέγα χορηγό την εταιρεία Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil, μεταβαίνει στην Ελλάδα για τον τελευταίο αγώνα του Drift Kings International Seiries στις 10 Οκτωβρίου αλλά και στον αγώνα Touge που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο 2-3 Οκτωβρίου.  Την ομάδα αποτελούν οκτώ οδηγοί τους οποίους παρουσιάζουμε λίγο πριν την έναρξη των δυο αγώνων.

Γιώργος Χριστοφόρου “Έλα Κόκο”

Είναι ο πρωτοπόρος του φετινού πρωταθλήματος, περσινός πρωταθλητής αλλά και έξι φορές φορές κάτοχος του τίτλου απο το 2009, με αρκετές διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες.  Σε δηλώσεις του μας ανάφερε “Σήμερα βρισκόμαστε έναν αγώνα πριν από το τέλος κι αυτής της σεζόν όπου μας βρίσκει στην πρώτη θέση και για ακόμα μια χρονιά να πρωταγωνιστούμε στο πρωτάθλημα. Όπως όλοι  οι φίλοι του αθλήματος γνωρίζουν πάντα ο στόχος μας είναι η πρώτη θέση, έτσι και για τους αγώνες που θα εκπροσωπήσω την Κύπρο στόχος είναι αυτός! Έχω την τιμή για ακόμα μία φορά να είμαι στην εθνική ομάδα driftτης Κύπρου όπου θα ταξιδέψουμε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πίστα των Σερρών αλλά και σε μια αρκετά δύσκολη διαδρομή ανάβασης για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Drift Kings. Εύχομαι εγώ και οι συναθλητές μου να έχουμε έναν καλό αγώνα χωρίς προβλήματα και με καλές διακρίσεις. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, την ομάδα μου αλλά και τους χορηγούς μου όπως και το σωματείο Power DriftClub γιατί τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν χωρίς αυτούς!! Texaco Motor Oil , C.C Racing , S.Kotzias Insurance Agency , Poumbourides Tyre Services ,P. Neofytou ,V.P Racing Fuels , Motiv8.”

Σέργιος “Sergio” Γρηγορίου

Ο νικητής του τελευταίου αγώνα του Παγκυπρίου πρωταθλήματος και δεύτερος στην γενική κατάταξη SergioΓρηγορίου αλλά και ένας απο τους πιο φορμαρισμένους οδηγούς αυτή την στιγμή, δηλώνει παρών στην προσπάθεια της εθνικής μας με προσδοκίες για ένα θετικό αποτέλεσμα.  “Και εγώ με τη σειρά μου ετοιμάζομαι για τον αγώνα των Σερρών όπου θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να φέρω ένα καλό αποτέλεσμα για την Κύπρο μας και επίσης για τον χορηγό μου που είναι πάντα στο πλάι μου, όπου και να πάω ότι και να κάνω. Είναι ο ένας και μοναδικός Michaelas Group Fill N GoFueling the Future Fluxotic. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου τον μηχανικό μου Νίκο Κούτα, τον προγραμματιστή μου Μιχάλη Ατσιελή και όσα παιδιά θα παρευρεθούν από την Κύπρο και που θα είναι στο πλάι μας καθώς πάντα μας δίνουν δύναμη για έναν καλύτερο αγώνα. Τους ευχαριστώ όλους και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ευχαριστώ.”

Κυριάκος Μάριου “Τσόδας”

Ένας απο τους πλέων εντυπωσιακούς οδηγούς την φετινή χρονιά, ο οποίος έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη αφού όπως ο ίδιος μας έχει δηλώσει έχει σαν στόχο του μια θέση στην πρώτη τριάδα και γιατί όχι να κυνηγήσει και το ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου.  Ο Κυριάκος ανέφερε σχετικά, “Θα προσπαθήσουμε όλοι να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα και γιατί όχι και τη νίκη.  Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια μου, οι οποίοι είναι οι  Brand engineering ltd, Kapodistrias Automotive parts(Valvoline), Turbosmart, Garnet, Timotheos Autobody, GIoannou Emporiki και Five Continents.”

 

 

Πάμπος Νικολάου

Ο οδηγός του εντυπωσιακού Nissan Silvia S15 με μηχανή Corvette LS3 και τα χρώματα του επίσημου χορηγού PsaltisAutoparts & ENEOS Motor Oil δηλώνει πανέτοιμος για τους αγώνες στην Ελλάδα.  Πάει στην Ελλάδα με μεγάλη αισιοδοξία και στόχος του δεν είναι άλλος απο το πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου.  “Αναμφίβολα στόχος μου είναι η νίκη σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα. Αυτή η προσπάθεια δε θα γινόταν κατορθωτή χωρίς την στήριξη των χορηγών μου οι οποίοι είναι Eneos, Psaltis Auto Parts, PDN Automotive, PitbullRescue Cyprus και την S. P Pro detailing Carbon FiberFabric.”

 

 

Δαύιδ Δαύιδ

Ένας από τους πιο θεαματικούς οδηγoύς του κυπριακού πρωταθλήματος, ο Δαυίδ Δαυίδ συμμετέχει για τέταρτη φορά σαν μέλος της Εθνικής Κύπρου. Ο Δαυίδ ανέφερε, “Στόχος είναι η διάκριση της χώρας μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς που είναι δίπλα μου και με εμπιστεύονται στηρίζοντας με  σε αυτή την δύσκολη του προσπάθεια.”

 

 

 

 

Γιώργος Τσιελεπής

Ο αναγεννημένος Γιώργος Τσιελεπής, ο οποίος την φετινή χρονιά κάνει ίσως την καλύτερη και πιο μεστή παρουσία στην καριέρα του δηλώνει και αυτός παρών.  “Στόχος μου είναι να συνεχίσω τις καλές παρουσίες φέρνοντας ένα καλό αποτέλεσμα για την εθνική μας ομάδα. Ευχαριστώ τους χορηγούς για την υποστήριξη.

 

 

 

Άντρος Αντωνίου

Ο πρόεδρος του Power Drift Club, με φάρο την τεράστια επιτυχία της τρίτης θέσης που πέτυχε στην τελευταία του παρουσία στις Σέρρες, δηλώνει και έτοιμος να βοηθήσει την Εθνικής ομάδα και στην Ελλάδα  θα τον δούμε και πάλι με τα χρώματα του επίσημου χορηγού του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil.

“Στόχος στον συγκεκριμένο αγώνα είναι να κυνηγήσω το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορώ αλλά και την διάκριση. Η εθνική ομάδα Drift έχει αποδείξει ότι είναι πάντα δυνατή και φέτος ευελπιστούμε ακόμη πιο δυνατή, πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε.”

 

Νεόφυτος Φικάρδου

Ο νεαρός ταλαντούχος οδηγός είναι έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση.  “Είμαι στον 4ο χρόνο της καριέρας μου στο drift και αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα διαγωνιστώ σε Ευρωπαϊκό αγώνα. Με βάση την επίδοση μου το 2019 στην Ελλάδα, όπου και είχα το τρίτο πιο ψηλό βαθμολογημένο και συνολικά τερμάτισα στην πέμπτη θέση, ευελπιστώ μαζί με την ομάδα μου πως φέτος μπορούμε να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά. Ευχόμενος στους συναθλητές μου καλή επιτυχία, θέλω να κλείσω λέγοντας πως οι αγώνες στην Ελλάδα για μένα είναι δοκιμασία ικανοτήτων και ευκαιρία για να αποδείξω μέχρι που μπορώ να φτάσω μαζί με το αυτοκίνητο και την ομάδα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους μέγα χορηγούς μου, Τiger Springs LTD και Benestrom που με στηρίζουν σε αυτή μου την προσπάθεια. Τα λέμε Ελλάδα!”

Ευελπιστούμε ότι η παρουσία της Εθνικής ομάδας Drift στους δυο αγώνες στην Ελλάδα θα στευθεί με επιτυχία. Οι βάσεις έχουν μπει με τις διακρίσεις σε προηγούμενες παρουσίες, οι δυνατότητες υπάρχουν και αν δεν παρουσιαστούν ιδιαίτερα προβλήματα οι οδηγοί μας μπορούν για μεγάλα αποτελέσματα.