Παγκύπριο πρωτάθλημα Motocross 23/24 – 3ος Αγώνας: Τα φώτα στραμμένα στην MXPRO

To Παγκύπριο Πρωτάθλημα Motocross Silkolene συνεχίζετε την Κυριακή με τον τρίτο αγώνα της σεζόν, τον οποίο διοργανώνει ο  Όμιλος Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας στην πίστα MXPRO 26 Νοεμβρίου.

Αρκετή δουλειά γίνεται τις τελευταίες μέρες από τους ιθύνοντες της πίστας ούτως ώστε ο αγωνιστικός χώρος να βοηθήσει τους αναβάτες να αποδώσουν τα μέγιστα στον αγώνα.

Η MXPRO πέραν από τους αγωνιζόμενους είναι έτοιμη να φιλοξενήσει και τους θεατές, οι οποίοι από τις κερκίδες μπορούν να έχουν οπτική επαφή σχεδόν με όλη την πίστα.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι μεγάλες μάχες και οι διαφορετικοί νικητές στους δυο πρώτους αγώνες προμηνύουν ακόμα μια αμφίρροπη αναμέτρηση με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Στην κατηγορία ΜΧ1 από μια νίκη μετρούν οι Γιώργος Παπαλοΐζου και ο BO / Motor Oil Μιχάλης Πάμπουκκας, με τον Χρήστο Τσαγγαρά να ψάχνει την πρώτη του επιτυχία στη σεζόν και αναμφίβολα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην μεγάλη κατηγορία.

Ίδια δεδομένα και για τις υπόλοιπες κατηγορίες με τους αναβάτες να επιδιώκουν να βάλουν τις βάσεις για υλοποίηση των στόχων.

Η κυριακάτικη αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 10 και αναμένετε να ολοκληρωθεί στις 16:00, με τις απονομές στους νικητές των κατηγοριών να γίνονται στο χώρο της πίστας μετά το τέλος του αγώνα.