Παγκύπριο Πρωτάθλημα Drift by Psaltis ENEOS 3ος και 4ος Αγώνας: Preview

Διοργανώνεται απο το Power Drift Club το Σάββατο και Κυριακή 2 και 3 Ιουνίου ο τρίτος και τέταρτος αγώνας της χρονιάς για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Drift by Psaltis Eneos2018, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Σταθμός και αυτή την φορά το Λιμάνι Λεμεσού, το οποίο θα φιλοξενήσει όλους του αγώνες της φετινής χρονιάς. Η διαδρομή αυτή τη φορά θα έχει μια εντελώς νέα σχεδίαση, ακόμη πιο ακραία αλλά και απαιτητική για τους οδηγούς, αλλά συνάμα εξαιρετικά θεαματική για τους πολυπληθέις θεατές που θα πάνε στον αγώνα.

 

Το πρόγραμμα του διημέρου θα ξεκινήσει απο νωρίς το Σάββατο με τα δοκιμαστικά και μέχρι το μεσημέρι θα ξεκινήσουν τα μονα βαθμολογημένα περάσματα. Κατά τις 5 το απόγευμα θα μπούμε στην ουσία του αγώνα και τα “twinbattles, τα οποία θα ολοκληρωθούν αργά το βράδυ υπο το φως των προβολέων. Την Κυριακή, δεύτερη μέρα, θα ακολουθήσει το γνωστό πρόγραμμα με την έναρξη απευθείας των μονών βαθμολογημένων περασμάτων αφού οι οδηγοί ήδη θα νωρίζουν την διαδρομή. Στην συνέχεια θα μπούμε στα διπλά περάσματα όπου μέχρι το απόγευμα θα έχουμε την στέψη του νικητή.

Στους πρώτους δύο αγώνες της χρονιάς είχαμε δύο διαφορετικούς νικητές, με τον Χαράλαμπο “Fast Family” Τσουρή να κερδίζει τον πρώτο αγώνα και τον Δαυίδ Δαυίδ τον δεύτερο. Με το νέο σύστημα βαθμολόγησης πρώτος στη βαθμολογία είναι Γιώργος Χριστοφόρου, ο οποίος ακόμα δεν ανέβηκε στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου. Στην δεύτερη θέση είναι ο νικητής του δεύτερου αγώνα Δαυίδ Δαύιδ, στην τρίτη ο νικητής της πρεμιέρας Χαράλαμπος “Fast Family” Τσουρή και τέταρτος ο πάντα θεαματικός Νικόλας Νικόλα “Patak”. Σε αυτό τον διπλό αγώνα δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ αφού όλοι σχεδόν οι οδηγοί της PROέχουν την ευκαιρεία και την δυνατότητα να κυνηγήσουν την νίκη.

Το Power Drift Club συνεχίζει να πρωτοπορεί τη φετινή χρονιά, εκπλήσσοντας όλους σε κάθε αγώνα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που διοργανώνει ένα νυχτερινό αγώνα και είναι ένα μεγάλο και δύσκολο στοίχημα, αλλά γνωρίζοντας τα μέλη του Drift Club είμαστε σίγουροι ότι θα είναι κάτι μοναδικό. Αν λοιπών είστε φίλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού και θέλετε να ζήσετε κάτι μοναδικό, τότε το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Λιμάνι της Λεμεσού.