Παγκύπριο Πρωτάθλημα Drift 2023 – 3ος γύρος: Ανδρέου και Αριστείδου οι νικητές

Ο τρίτος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Πλαγιολίσθησης που διοργανώθηκε το Σάββατο 27 Μαΐου στην Achna Speedway από το Power Drift Club υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, επεφύλασσε ανατροπές, εκπλήξεις και νέους νικητές στις κατηγορίες PRO και SEMI PRO, σε ένα αγώνα όπου μηχανικά προβλήματα άφησαν εκτός οδηγούς που έχουν πάντα βλέψεις για βάθρο όπως τον Νικόλα Νικόλα (Πατάκη) και Δώρο Φραντζέσκου.

Η νέα σχεδίαση της διαδρομής ήταν περισσότερο τεχνική, γεγονός που βοήθησε οδηγούς με μικρότερης ιπποδύναμης αυτοκίνητά να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικοί και να δουν στα μάτια αντιπάλους που παραδοσιακά πρωταγωνιστούν.

Ο αγώνας άρχισε νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε το βράδυ υπο το φως των προβολέων, αυξάνοντας τον βαθμό δυσκολίας στους οδηγούς και αυτό φάνηκε από τα λάθη που έκαναν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Όλα άρχισαν με ελεύθερα δοκιμαστικά και μετά το μεσημέρι έγιναν τα μονά βαθμολογημένα. Στην κατηγορία SEMI PRO ο Σάββας Σπύρου με το BMW E36 ήταν αυτός που ξεκίνησε δυνατά και με βελτιωμένη δεύτερη προσπάθεια πήρε την πρώτη θέση με καλύτερη βαθμολογία τους 80 βαθμούς και ταχύτητα εισόδου 96 km.

Πολύ καλός ήταν ο Σάββας Ιωάννου με το BMW E46, ο οποίος είχε την δεύτερη καλύτερη βαθμολογία στην κατηγορία με 75 βαθμούς, ενώ παράλληλα πέτυχε την ψηλότερη ταχύτητα εισόδου από όλους, η οποία ήταν 120 km!!.

Στην τρίτη θέση ολοκλήρωσε ο Πέτρος Χατζίκος με BMW E36. Η καλύτερη βαθμολογία του Χατζίκου ήταν στην δεύτερη προσπάθεια όπου πήρε 74,5 βαθμούς με ταχύτητα εισόδου 98 km.

Με 73,75 βαθμούς και ταχύτητα εισόδου 95 km, τέταρτος ολοκλήρωσε ο Χρίστος Πέτρου (BMW E46), ενώ πέμπτος πλασαρίστηκε ο Χρίστος Κούτα (SKYLINE R32) με καλύτερη βαθμολογία στο πρώτο πέρασμα (68β, 88 km).

Στην έκτη θέση βρέθηκε ο Αντώνης Νικολάου με BMW E36, με καλύτερη βαθμολογία τους 66 βαθμούς και ταχύτητα εισόδου 100 km.

Ο Κυριάκος Αριστείδου (BMW E36) έμενε έβδομος με 64 βαθμούς και 88 km είσοδο και όγδοος ολοκλήρωσε ο Γιάννος Μιχαήλ (SILVIA S13), με καλύτερη βαθμολογία 63,5 βαθμούς και 82 km είσοδο.

PRO

Στην κατηγορία PRO αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Πάμπος Νικολάου, ο οποίος στο μπάκετ του Nissan Silvia άρχισε δυνατά τον αγώνα και πέτυχε στην δεύτερη προσπάθεια μια βαθμολογία της τάξης των 88 βαθμών με ταχύτητα εισόδου τα 112 km και έτσι πήρε την πρώτη θέση.

Ο Αλέξης Χάρης Γεωργίου μετά από θεαματικά περάσματα έφερε το δικό του Silvia στην δεύτερη θέση καθώς η ψηλότερη του βαθμολογία ήταν επίσης στην δεύτερη προσπάθεια όπου πήρε 86,75 βαθμούς με ταχύτητα εισόδου 115 km.

Με βλέψεις για τίτλο, ο Σίμος Τίκκης είχε μόνο μια έγκυρη βαθμολόγηση στην πρώτη προσπάθεια, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να ολοκληρώσει τρίτος με το BMW E36 παίρνοντας 86,5 βαθμούς με ταχύτητα εισόδου 110 km.

Με ψηλές προσδοκίες όπως και σε κάθε αγώνα έτρεξε ο David David με το δικό του Silvia S15 και πλασαρίστηκε τέταρτος με καλύτερη βαθμολογία τους 85 βαθμούς και ταχύτητα εισόδου τα 116 km στην δεύτερη του προσπάθεια.

Ο Δημητράκης Χριστοφή με το BMW E46 πήρε 0 στην πρώτη προσπάθεια και έχοντας μόνο μια ευκαιρία κατάφερε να πάρει 83,5 βαθμούς με ταχύτητα εισόδου 110 km, ολοκληρώνοντας έτσι στην πέμπτη θέση.

Η δεύτερη συμμετοχή του Ανδρέα Παππούτα (BMW E36) στο φετινό πρωτάθλημα τον έφερε έκτο στα μονά βαθμολογημένα όπου στην δεύτερη προσπάθεια πήρε 78,5 βαθμούς, με ταχύτητα εισόδου 106 km.

Ο Πάμπος Χαραλάμπους αντιμετώπισε θέματα με το BMW E92 και οι μηχανικοί του έκαναν μάχη με το χρόνο για να επιδιορθώσουν το αυτοκίνητο και η καλή δουλειά φάνηκε στον αγώνα. Ο Χαραλάμπους πήρε την έβδομη θέση 77,25 βαθμούς στην πρώτη προσπάθεια όπου είχε ταχύτητα εισόδου 101 kmόμως τα καλύτερα ήρθαν αργότερα στον αγώνα.

Το 0 στην πρώτη προσπάθεια του Βασίλη Χριστοφόρου (BMW E30), ανάγκασε τον οδηγό να πάει προσεκτικά στην δεύτερη και να πάρει 75,5 βαθμούς με ταχύτητα εισόδου 102 km, ολοκληρώνοντας στην όγδοη θέση.

Ο Κώστας Κωνσταντίνου (Σπαρσής) έφερε το SKYLINE R32 στην ένατη θέση, με καλύτερη βαθμολογία το 74,75 και ταχύτητα εισόδου τα 107 km στην πρώτη προσπάθεια, ενώ στην δεύτερη είχε 0.

Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσε ο Νεόφυτος Φικάρδου (SILVIAS13) έχοντας μία βαθμολογημένη προσπάθεια την δεύτερη, όπου μάζεψε 74,5 βαθμούς με ταχύτητα εισόδου τα 110 km.

Μετά το πέρας των μονών βαθμολογημένων ήρθε η ώρα για τα twin battles, τα οποία σε κάθε αγώνα μαγνητίζουν τα βλέμματα. Με τις κερκίδες κατάμεστες, όλα ήταν έτοιμα για το απόλυτο θέαμα, με τις ανατροπές να είναι για ακόμα μια φορά στην ημερήσια διάταξη και τίποτα να μην μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

SEMI PRO / TWINS

Οι διπλές μονομαχίες στην κατηγορία SEMI PRO άρχισαν με έκπληξη καθώς ο πρωτοπόρος και αήττητος Γιάννος Μιχαήλ δεν αγωνίστηκε λόγω προβλήματος στο Silvia και έτσι ο αντίπαλος του Σάββας Σπύρου πήρε το εισιτήριο για τους 4.

Εκπληκτική εξέλιξη είχε η μάχη μεταξύ του Χρίστου Πέτρου και του Χρίστου Κούτα. Ο Πέτρου κατάφερε να πάρει προβάδισμα 6-4 στο πρώτο run, όμως στην επανάληψη ο Κούτα έκανε την ανατροπή και με το 3-7 υπέρ του πέρασε στην τετράδα.

Ο Σάββας Ιωάννου έδειχνε πολύ δυνατός απέναντι στον Κυριάκο Αριστείδου και πήρε προβάδισμα 7-3, με την τετράδα να του κλείνει το μάτι.

Στο επαναληπτικό πέρασμα όμως, ο Αριστείδου που ουδέποτε πέφτει αμαχητί, έκανε την ανατροπή και με 0-10 πήρε αυτό το εισιτήριο για τους 4.

Το twin μεταξύ του Αντώνη Νικολάου και Πέτρου Χατζίκου ανέδειξε νικητή τον δεύτερο. Το 0-10 στην πρώτη μάχη του έδινε σαφές προβάδισμα πρόκρισης και με 5-5 στην δεύτερη πέρασε πανηγυρικά στους 4.

Οι Σάββας Σπύρου και Χρίστος Κούτα τα έδωσαν όλα για να πάρουν θέση στον τελικό. Ο Κούτα ήταν στις λεπτομέρειες καλύτερος και με 6-4 και 5.5-4.5 αναδείχθηκε νικητής κλείνοντας θέση στον τελικό.

Ο Κυριάκος Αριστείδου συνέχισε τις πολύ καλές παρουσίες και στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πέτρο Χατζίκο επικράτησε 6.5-3.5 και 6-4, αποτέλεσμα που τον έφερε επίσης στον τελικό.

Στον μικρό τελικό ο οποίος κρίθηκε μετά από επανάληψη ο Σάββας Σπύρου ήταν αυτός που κέρδισε με αντίπαλο τον Πέτρο Χατζίκο και ανέβηκε στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου.

Ο τελικός ήταν πραγματική διαφήμιση του drift με τους Αριστείδου και Κούτα να τα δίνουν όλα με φόντο την πρώτη νίκη στη σεζόν.

Η πρώτη διπλή μάχη δεν ανέδειξε νικητή καθώς και τα δυο περάσματα ήταν ισόπαλα. Στο one more time ο Αριστείδου πήρε αρχικά προβάδισμα με 5.5-4.5 και εν συνεχεία με το 0-10 εξασφάλισε την πρώτη νίκη στη σεζόν, η οποία ήταν επίσης η παρθενική στο πρωτάθλημα.

Με αυτή τη νίκη ο Κυριάκος Αριστείδου πέρασε επικεφαλής στην βαθμολογία με 350 βαθμούς, με τον Γιάννο Μιχαήλ που δεν αγωνίστηκε στα διπλά να οπισθοχωρεί δεύτερος με 328.

Ο Χρίστος Πέτρου είναι τρίτος με 282 βαθμούς και τον ακολουθεί ο Σάββας Ιωάννου με 265, ενώ πέμπτος με 262βρίσκεται ο Χρίστος Κούτα. Στην έκτη θέση είναι ο Σάββας Σπύρου με 250, έβδομος ο Αντώνης Νικολάου με 224, όγδοος ο Πέτρος Χατζίκος με 98, ένατος ο Ηλίας Γρύλλης με 90 και την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει ο Μάριος Φιλίππου με 71.

PRO / TWINS

Μεγάλες μάχες και κοντράστ συναισθημάτων είχαμε στα twin battles της κατηγορίας PRO, εκεί όπου ο Ανδρέας Ανδρέου (WAX) το έκανε στο παρελθόν, το έκανε ξανά και το Σάββατο, δηλαδή κατάφερε να επικρατήσει σε ακόμα ένα αγώνα στο “parking”.

ΤΟΡ 32

Μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον ήταν αυτή μεταξύ του Ανδρέα Νέστωρα και του Πόλυ Κωνσταντίνου. Ο Κωνσταντίνου έχοντας πάντα καλή παρουσία στο parking απέναντι σε πιο δυνατούς αντιπάλους ήταν το θεωρητικό φαβορί. Η πρώτη μάχη μεταξύ των δυο έφερε το 10-0 υπέρ του Νέστωρα, ο οποίος ήταν με το ένα πόδι στην οκτάδα.

Ο Κωνσταντίνου προσπάθησε να αντιδράσει, κκέρδισε με 3-7 την δεύτερη μάχη, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό και έτσι ο Νέστωρας πέρασε στους 16.

Μεγάλη ανατροπή έγινε στο ζευγάρι Αλέκος Χάσικος και Χριστόφορος Κωνσταντίνου. Ο Χάσικος πήρε την πρώτη μάχη με 9-1 και κρατούσε την πρόκριση αγκαλιά. Η πλήρης ανατροπή ήρθε στην επανάληψή, καθώς  0-10 υπέρ του Κωνσταντίνου του χάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο WAX αντιμετώπισε τον Παναγιώτη Μιχαήλ και πήρε την πρώτη μάχη με 7.5-2.5. Στην επανάληψη χωρίς να κινδυνεύσει κέρδισε ξανά 6-4 και προκρίθηκε στους 16.

Αμφίρροπο ήταν το twin μεταξύ του Ευτύχιου Χριστοδούλου και του Κυριάκου Μάριου (Τσόδας). Ο Χριστοδούλου ήταν πολύ ανταγωνιστικός απέναντι στον έμπειρο Τσόδα και του έβαλε δύσκολα.

Η πρώτες δυο μάχες δεν ανέδειξαν νικητή και έτσι οι δυο πήγαν σε one more time. Εκεί ο Τσόδας ήταν καλύτερος στην πρώτη παίρνοντας προβάδισμα 5.5-4.5 ενώ στην επανάληψη το 5-5 τον έφερε έστω και δύσκολα στους 16.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Σέργιος Γρηγορίου αντιμετώπισε τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Ο περσινός πρωταθλητής αρχικά καρδιοχτύπησε αφού μπορεί να  προηγήθηκε με 10-0, όμως στη συνέχεια το 0-10 υπέρ του Χριστοφόρου έφερε το one moretime.

Πιο ψύχραιμος, ο Γρηγορίου κέρδισε και τις δυο μάχες 8-2 και 6-4, περνώντας στους 16.

Ο Χρίστος Λοΐζου με αντίπαλο τον Stefan Sorin δεν δυσκολεύτηκε να προηγηθεί με 10-0, ενώ ένας μηδενισμός του Sorin έφερε ακόμα ένα 10-0 υπέρ του Λοΐζου που του χάρισε την πρόκριση.

ΤΟΡ 16

Ο φορμαρισμένος Πάμπος Νικολάου αντιμετώπισε στους 16 τον Ανδρέα Νέστωρα. Ήταν το φαβορί και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά κερδίζοντας την πρώτη μάχη με 9-1.

Στην επανάληψη ο Νέστωρας διεκδίκησε τις όποιες πιθανότητες του αναλογούσαν για πρόκριση, κέρδισε με 4-6 όμως η πρόκριση πήγε στον Νικολάου.

Ο Κώστας Κωνσταντίνου (Σπαρσής) στο πρώτο του twin είχε δίπλα του τον μαχητικό Βασίλη Χριστοφόρου. Πολύ κλειστή η πρώτη μάχη έδωσε ελαφρύ προβάδισμα στον Σπαρσή με 4.5-5-5.

Στην επανάληψη τα δεδομένα απλοποιήθηκαν και με το 0-10 ο Σπαρσής πέρασε στους 8.

Με βλέψεις για βάθρο, ο David David ήταν ο μεγάλος νικητής απέναντι στον Χριστόφορο Κωνσταντίνου, καθώς επικράτησε με 10-0 και 7-3 παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την οκτάδα.

Ο Δημητράκης Χριστοφή (Τακαμούρα) που έχει πάντα βλέψεις πρωταγωνιστικές είχε για αντίπαλο τον πολύ ανταγωνιστικό όπως φάνηκε στην πορεία του αγώνα Ανδρέα Ανδρέου (WAX).

Κάπου εδώ έγινε και η πρώτη έκπληξη, καθώς ο WAX επικράτησε και τις δυο φορές με 10-0 περνώντας στους 8.

Ο Αλέξης Χάρης Γεωργίου άρχισε καλά τον αγώνα όμως στο διπλό απέναντι στον Τσόδα δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω προβλήματος με το αγωνιστικό και έτσι ο τελευταίος πέρασε με bye run στην οκτάδα.

Ο Πάμπος Χαραλάμπους μετά τα προβλήματα που είχε στα μονά βρήκε την αξιοπιστία στα διπλά και πρώτος του αντίπαλος ήταν ο Νεόφυτος Φικάρδου.

Ο Χαραλάμπους επικράτησε και στις δυο μάχες με 10-0 και η οκτάδα ήταν γεγονός.

Το twin μεταξύ του Σέργιου Γρηγορίου και του Ανδρέα Παππούτα ανέδειξε νικητή τον Γρηγορίου, καθώς το αποτέλεσμα ήταν και στις δυο μάχες 10-0 υπέρ του περσινού πρωταθλητή.

Πολύ δυνατός σε κάθε αγώνα, ο Σίμος Τίκκης αντιμετώπισε τον Χρίστο Λοΐζου και επιβλήθηκε και στις δυο μάχες με 7-3 και 10-0, παίρνοντας το εισιτήριο για τους 8.

ΤΟΡ 8

Η οκτάδα επεφύλασσε δυνατές αναμετρήσεις αφού όλοι πλέον ήταν προ των πυλών για να εισέλθουν στην τετράδα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Το twin μεταξύ του Πάμπου Νικολάου και του Κώστα Κωνσταντίνου ήταν ένα από αυτά που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον. Η δίψα και των δυο να προκριθούν ήταν μεγάλη και αυτό αντικατοπτρίστηκε στην πρώτη μονομαχία. Ο Σπαρσής πήρε προβάδισμα 10-0 και ήταν το απόλυτο φαβορί για πρόκριση.

Η απάντηση από τον Νικολάου ήρθε στην δεύτερη μονομαχία όπου απάντησε με 10-0 υπέρ του και πλέον όλα θα κρίνονταν μετά από επανάληψη.

Ο Νικολάου στο one more time αρχικά πήρε προβάδισμα 6-4 και φάνταζε φαβορί, όμως ένα λάθος στην επανάληψη έφερε το 10-0 για τον Σπαρσή και παράλληλα την πρόκριση στην τετράδα.

 

Αμφίρροπη ήταν η μάχη μεταξύ David και WAX. Ο David πήρε το προβάδισμα με 7-3 όμως στο επαναληπτικό πέρασμα ο WAXπήρε την πρόκριση με bye run.

Ο Πάμπος Χαραλάμπους τέθηκε αντιμέτωπος με τον Τσόδα και αναμφίβολα αυτό το twin ήταν χωρίς προγνωστικά. Ο Χαραλάμπους μετά από αρκετό καιρό είχε την ευκαιρία να περάσει σε τετράδα και ο Τσόδας έψαχνε την πρόκριση που θα τον έφερνε πιο κοντά στη νίκη.

Από την πρώτη μονομαχία η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του Χαραλάμπους καθώς κέρδισε με 10-0. Πιο άνετος στην δεύτερη μάχη, επικράτησε ξανά με 7-3 αυτή τη φορά και περίμενε τον αντίπαλο του στην τετράδα.

Η τελευταία μάχη ήταν μεταξύ του Σίμου Τίκκη και του Σέργιου Γρηγορίου. Με τον Γρηγορίου να μετρά το απόλυτο στις τελευταίες συναντήσεις που είχε με τον Τίκκη, είχε ένα ελαφρύ αβαντάζ εν αντιθέσει με τον Τίκκη που έψαχνε νίκη απέναντι στον Γρηγορίου μετά το περσινό φινάλε.

Αρχικά τα προγνωστικά φάνηκαν να επιβεβαιώνονται αφού ο Γρηγορίου πήρε προβάδισμα 10-0 και ήταν με το ένα πόδι στα ημιτελικά

Στην δεύτερη μάχη όμως ήταν σειρά του Τίκκη να κερδίσει με 10-0 και όλα θα κρίνονταν στο one more time.

Ο Τίκκης αυτή τη φορά ήταν πιο προσεκτικός και προηγήθηκε με 5.5-4.5 ενώ στη συνέχεια θριάμβευσε αφού με το 10-0 υπέρ του πέρασε στους 4.

ΤΟΡ 4

Ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ του Σπαρσή και του WAX κρίθηκε με δυο νίκες του WAX με 10-0, γεγονός που τον έφερε ξανά σε τελικό στο parking μετά το 2021.

Ο δεύτερος ημιτελικός ήταν μεταξύ του Πάμπου Χαραλάμπους και του του Σίμου Τίκκη. Ο Χαραλάμπους βρήκε τον παλιό καλό του εαυτό και με σύμμαχο την αξιοπιστία (κάτι που του έλειψε τα τελευταία χρόνια) προηγήθηκε με 10-0.

Στην επανάληψη ο Τίκκης προσπάθησε για την ανατροπή όμως το 6.5-3.5 υπέρ του δεν ήταν αρκετό.

Ο Τίκκης αγωνίστηκε στον μικρό τελικό με αντίπαλο τον Σπαρσή και κατάφερε να προηγηθεί με 8-2. Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε την τρίτη θέση στον αγώνα, ο Σπαρσής με το 10-0 στην δεύτερη μάχη πήρε αυτό τελικά την τελευταία θέση του βάθρου.

Στον μεγάλο τελικό ο Πάμπος Χαραλάμπους προηγήθηκε μετά την πρώτη μάχη με 6-4 και οι ελπίδες για νίκη φάνταζαν πέρα για πέρα αληθινές.

Ο Ανδρέου όμως δεν είχε πει την τελευταία λέξη και με 10-0 στην δεύτερη μάχη έκανε την ανατροπή κερδίζοντας για πρώτη φορά φέτος.

Μετά και την ολοκλήρωση του τρίτου αγώνα η αγωνία για την έκβαση του πρωταθλήματος κορυφώθηκε αφού ο Σέργιος Γρηγορίου ναι μεν παρέμεινε πρώτος με 324 βαθμούς, όμως στην πρώτη θέση τον έπιασε ο Σίμος Τίκκης επίσης με 324βαθμούς.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι δυο οδηγοί ξεχώρισαν από τους υπόλοιπους και εκτός απροόπτου είναι οι δυο που θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Τρίτος με 244 βαθμούς βρίσκεται ο Κυριάκος Μάριου (Τσόδας), ακολουθεί στην τέταρτη θέση ο Κώστα Κωνσταντίνου (Σπαρσής) με 227, ενώ πέμπτος είναι ο Ανδρέας Ανδρέου (WAX) με 222.

Στην έκτη θέση με 220 βαθμούς βρίσκεται ο David David, έβδομος με 217 είναι ο Πάμπος Νικολάου, στην όγδοη θέση με 216 είναι ο Δημητράκης Χριστοφή (Τακαμούρα), στην ένατη ο Αλέξης Χάρης Γεωργίου με 209 και την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει ο Χρίστος Λοΐζου με 175.

Δηλώσεις νικητών

Ανδρέας Ανδρέου WAX (PRO)

Ήταν ένας ωραίος αγώνας και στην παρέλαση είπα ότι θέλαμε να περάσουμε ωραία και να κάνουμε τη νύκτα μέρα. Αυτό έγινε. Φάνηκε ότι ήμουν στη μέρα μου ή ακόμα και λίγο τυχερός και έτσι κατάφερα να έρθω στην πρώτη θέση. Αναμέναμε να βελτιωθούμε μετά και τον περασμένο αγώνα αφού τώρα μπορώ να πω ότι το αυτοκίνητο ήρθε στα μέτρα μου και ήρθε και το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Εύχομαι να συνεχίσω και στον επόμενο αγώνα έχοντας την ίδια επίδοση.

Όσον αφορά τους χορηγούς, αυτό είναι ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι για τους αθλητές και καλό θα ήταν να έρθουν περισσότεροι και να βοηθήσουν τα νέα παιδιά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγάλο μου χορηγό που είναι η εταιρία Ψάλτης Auto parts, την AAS ANDREOY CARCENTRE και την AAS ANDREOY RENTAL CAR, τα κοτόπουλα Πετεινός, τον Κώστα Σπαρσή που είναι ο μηχανικός μου και όποιος και να περνούσε τελικό η χαρά θα ήταν η ίδια και τον Παναγιώτη Tens που είναι ο προγραμματιστής μου.

Κυριάκος Αριστείδου (SEMI PRO)

Η διαδρομή σήμερα ήταν βολική για μένα αφού όπως γνωρίζετε έχω ίσως το πιο αδύνατο αυτοκίνητο στην κατηγορία. Αυτό νομίζω μου έδωσε πλεονέκτημα στην κλειστή και τεχνική διαδρομή αφού κατάφερα να είμαι ανταγωνιστικός σε όλο τον αγώνα. Παρά το άγχος που είχα το πρωί, εντούτοις μετά την πρώτη νίκη νοιώθω πολύ ωραία. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου, τον ATOMIUM και όλη την ομάδα που με στηρίζει.

Το αμφίρροπο και συναρπαστικό πρωτάθλημα πλαγιολίσθησης συνεχίζετε στις 8 Ιουλίου με τον δεύτερο νυχτερινό αγώνα της σεζόν. Χώρος διεξαγωγής είναι και πάλι το parking όπου αναμένονται για ακόμα μια φορά δυνατές μάχες με φόντο τη νίκη και κατ’ επέκταση τον τίτλο του πρωταθλητή.