ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ RALLY 2023 “METROPOLIS MALL LARNACA RALLY 2023”

Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου 2023 στην επαρχία Λάρνακας ο 3ος Αγώνας στην σειρά του εγκεκριμένου από την Ανώτατη Αθλητική Αρχή της Κύπρου, Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Rally 2023 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκίνητου.

Το Metropolis Mall Larnaca Rally 2023” διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (ΚΟΑ), η Ανώτατη Αρχή Εποπτείας & Ελέγχου του Αυτοκινητοαθλήματος στην Κύπρο, σε συνεργασία με τα Αθλητικά της Σωματεία, τον Δήμο Λάρνακας και τον Δήμο Αραδίππου.

Η πανηγυρική εκκίνηση του “Metropolis Mall Larnaca Rally 2023” θα δοθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 στις 12 μ.μ. στο Metropolis Mall.

Τα διαγωνιζόμενα αυτοκίνητα αφού καλύψουν τις 2 πρώτες Ειδικές Διαδρομές, SS1 Αβδελλερό METROPOLIS MALL και SS2 Κόσιη HONDAGalatariotis, θα κατευθυνθούν στην Αραδίππου γύρω στις 1:30 μ.μ. όπου θα βρίσκεται το Service Park για επιδιορθώσεις και ανεφοδιασμό.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί στις 2:30 μ.μ. με την 3η  Ειδική Διαδρομή, “SS3 Αβδελλερό METROPOLIS MALL και 4η Ειδική Διαδρομή,“SS4 Κόσιη HONDAGalatariotis.

Η αγωνιστική μέρα θα ολοκληρωθεί στις 3:40 μ.μ. με την επιστροφή των διαγωνιζόμενων αυτοκινήτων στην Αραδίππου και στο ServicePark.

Το Πάρκο Εξυπηρέτησης – Service Park θα βρίσκεται στην Αραδίππου, απέναντι από το Δημοτικό Σχολείο Α΄ όπου οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να το επισκεφθούν.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 7 Μαΐου 2023, το “Metropolis Mall Larnaca Rally 2023” θα συνεχιστεί στις 10:30 π.μ. με την 5η Ειδική Διαδρομή, SS5 Κοτσιάτης PENTADENT DENTAL SUPPLIES LTD, και 6η Ειδική Διαδρομή, “SS6 Πυργά ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΝTΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ ΛΤΔ”.

Επιστροφή στο Service Park στις 12 μ.μ. για τις απαραίτητες επιδιορθώσεις, ρυθμίσεις και ανεφοδιασμό και στις 13:40 μ.μ. τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα καλύψουν ξανά την 7η Ειδική Διαδρομή, “SS7 Κοτσιάτης PENTADENT DENTAL SUPPLIES LTD και 8η Ειδική Διαδρομή, SS8 Πυργά ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΝTΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ ΛΤΔ”.

Το Metropolis Mall Larnaca Rally 2023” θα ολοκληρωθεί της ίδια μέρα στις 5 μ.μ. με την τελετή τερματισμού στο Metropolis Mallόπου οι μεγάλοι νικητές θα ανέβουν στο βάθρο.

Οι διοργανωτές του Metropolis Mall Larnaca Rally 2023” ευχαριστούν θερμά το Δήμο Λάρνακας, το Δήμο Αραδίππου, το Metropolis Mall για την βοήθεια και συνεργασία, τους χορηγούς και υποστηρικτές του Αγώνα και όλους τους εθελοντές που εργάζονται σκληρά για την προετοιμασία του αγώνα.