Πάμπος Λαός: Επιστροφή στο μπάκετ αγωνιστικού

Ο πρωταθλητής συνοδηγός αγώνων ράλι και νικητής του Cyprus Rally το 2007 Πάμπος Λαός βάζει ξανά στολή και επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Ο έμπειρος Πάμπος Λαός θα καθοδηγήσει από το δεξί μπάκετ του Skoda Fabia R5 τον Αντώνη Χειλιμήντρη στο προσεχές Cyprus Rallyτο οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Οι δυο τους είχαν την ευκαιρία σήμερα να δεθούν σαν πλήρωμα καθώς πραγματοποίησαν δοκιμές σε διαδρομή με μορφολογία εδάφους παρόμοια με τις ειδικές του διεθνή αγώνα, κάνοντας παράλληλα και τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο αγωνιστικό ούτως ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το Σαββατοκύριακο.

Ο συνδυασμός Skoda Fabia, Αντώνης Χειλιμήντρης και Πάμπος Λαός προμηνύει θεαματικά περάσματα με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αφού υπάρχουν οι δυνατότητες τόσο του πληρώματος όσο και του αυτοκινήτου.

Τις επόμενες δυο μέρες το νέο δίδυμο θα περάσει από τις ειδικές του αγώνα για να ετοιμάσει τις σημειώσεις της κάθε διαδρομής, την Παρασκευή θα ανέβουν στη ράμπα εκκίνησης και ακολουθεί ένα δύσκολο και απαιτητικό Σαββατοκύριακο, κάτι που ισχύει βέβαια και για τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.