Ο Vinales θα κερδίσει πολλούς τίτλους στο motogp

Το αφεντικό της Yamaha MotoGP Lin Jarvis είναι πεπεισμένος ότι ο Maverick Vinalles θα μπορέσει να κατακτήσει πολλούς τίτλους στο motogp.

Ο Ισπανός μετέβη στην Movistar Yamaha φέτος, αντικαθιστώντας τον Jorge Lorenzo, ξεκινώντας ιδανικά την πορεία του με την ιαπωνική εταιρεία, κυριαρχώντας στα χειμερινά τεστ και κατακτώντας δύο νίκες στην αρχή της χρονιάς.

Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν το ίδιο καλή, καθώς έδειξε να μην είναι σταθερός στα αποτελέσματά του, ενώ ταλαιπωρήθηκε και με το set-up της M1.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 2 θέση της βαθμολογίας, 5 βαθμούς πίσω από τον Marc Marquez

Αν και τα πράγματα είναι κάπως περίεργα τον τελευταίο καιρό, όλοι μέσα στην ομάδα είναι χαρούμενοι με την συνεργασία που έχουν με τον Vinales, με τον Lin Jarvis να δηλώνει πως, παρά το γεγονός ότι ο Vinales είναι διαφορετικός χαρακτήρας από τον Lorenzo, θα καταφέρει να κερδίσει πολλούς τίτλους στο μέλλον:

«Ο Maverick είναι σε καλή φόρμα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Έχει τις περισσότερες νίκες μέχρι στιγμής και συνεργαζόμαστε πολύ καλά. Η Yamaha ήταν μπροστά στους 4 από τους 9 αγώνες, παρά το γεγονός ότι είχα αρκετές δυσκολίες. Δεν ήμασταν πολύ δυνατοί σε κάποιες πίστες που συνήθως τα πάμε καλά, κάτι το οποίο είναι ενοχλητικό».

Μάλιστα, ο Jarvis έχει ψυχολογήσει τον Vinales, αναγνωρίζοντας πολλά κοινά στοιχεία με τον Lorenzo, τονίζοντας δε πως στο μέλλον o Ισπανός θα κερδίσει πολλά πρωταθλήματα:

«Ο Vinales και ο Lorenzo είναι πολύ διαφορετικοί, αυτό που έχουν κοινό είναι το ταλέντο και οι μεγάλες φιλοδοξίες.

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο Maverick θα κερδίσει πολλούς τίτλους όπως έκανε και ο Jorge.

«Ακόμα ένα κοινό χαρακτηριστικό τους είναι ότι και οι δύο είναι πολλές φορές ανυπόμονοι και όταν δεν πετύχουν τους στόχο τους, αυτό τους ενοχλεί ιδιαίτερα. Ο Maverick θέλει να κερδίσει σήμερα, όπως θέλει να κερδίσει και αύριο και την επόμενη μέρα».