Ο Mares είναι αισιόδοξος για το ERC Junior

Ο Filip Mares επιμένει ότι δεν θα παρασυρθεί, παρά το γεγονός ότι διαγωνίζεται στον αγώνα της πατρίδας του για το πρωτάθλημα ERC Junior U27 αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Mares αποτελεί μέλος της ACCR, Εθνικής ομάδας Τσεχίας και ξεκινάει τον αγώνα Barum Czech Rally Zlin αισιόδοξος μετά τον τερματισμό στην δεύτερη θέση στο Rally Rzeszow στις αρχές του Αυγούστου.

Ο οδηγός της Peugeot, υπέδειξε τον σκληρό ανταγωνισμό που θα έχει να αντιμετωπίσει αλλά και την έλλειψη εμπειρίας του για τον απαιτητικό ασφάλτινο αγώνα.

“Μετά τον τερματισμό μου στη δεύτερη θέση στον αγώνα της Πολωνίας, ακόμη μια θέση στο βάθρο πρέπει να είναι ο στόχος μου, παρόλο που γνωρίζω ότι δεν θα είναι εύκολο από τον ανταγωνισμό που θα έχουμε από την ομάδα της Opel με τους Aleks Zawada, Simon Wagner κλπ,” είπε. “Ο προσωπικός μου στόχος είναι να κερδίσω κάποιες ειδικές διαδρομές, καθώς για μένα είναι μόλις ο δεύτερος μου αγώνας στην τσεχία, αφού το 2015 είχα πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων. Είναι 300 χιλιόμετρα από το σπίτι μου και για αυτό δεν γνωρίζω και τόσο καλά την περιοχή, όμως είμαι αισιόδοξος για ένα καλό αποτέλεσμα.