Ο Kajetanowicz θα τρέξει στη Γερμανία

Ο πρωταθλητής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλι ERC Kajetan Kajetanowicz θα κάνει τη δεύτερη του παρουσία στο WRC στο ADAC Rallye Deutshland (16-19 Αυγούστου), καθώς προσπαθεί να επανέλθει στα καλά αποτελέσματα μετά το άσχημο αποτέλεσμα του αγώνα στην Ιταλία τον περασμένο μήνα.

Ο τρείς φορές πρωταθλητής Ευρώπης θα αγωνιστεί στον ένατο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι με την ομάδα LOTOS και ένα Ford Fiesta R5. Στο πλευρό του θα βρεθεί ο Maciej Szczepaniak για  δεύτερο αγώνα, με το πλάνο να περιλαμβάνει, την παρουσία τους σε τέσσερις αγώνες του φετινού πρωταθλήματος WRC.

Ο Kajetanowicz είχε μια απογοητευτική παρουσία στο Rally Italia Sardegna. Ολοκλήρωσε τον αγώνα στην έβδομη θέση στην κατηγορία WRC 2 μετά που έχασε χρόνο με ένα σκασμένο ελαστικό, ενώ αργότερα βρέθηκε εκτός δρόμου όταν έντονη βροχή έκανε την παρουσία της στην ειδική διαδρομή.

“Μετά το Rally Italia Sardegna γνωρίζουμε τα δυνατά και τα αδύνατα μας σημεία, όπως γνωρίζουμε επίσης και για την έλλειψη εμπειρίας”, δήλωσε ο Kajetanowicz.

“Στη Γερμανία ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Θυμόμαστε ότι σε κάθε ράλι φέτος είμαστε πρωτάρηδες. Ωστόσο, σύμφωνα με τις φιλοδοξίες μας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό “.

Ο 39χρονος είπε ότι ο αριθμός των πολωνών οπαδών που σχεδίαζαν να ταξιδέψουν στη Γερμανία ήταν ένας παράγοντας για την απόφασή του να συμμετάσχει στον αγώνα.

“Έχω ακούσει από τους οπαδούς μας ότι θα ήθελαν να μας δουν να αγωνιζόμαστε στην Γερμανία, καθώς αυτός είναι ο πλησιέστερος αγώνας στην Πολωνία”, εξήγησε.

Οι υπόλοιποι δύο αγώνες που θα συμμετάσχει ο Kajetanowicz θα επιβεβαιωθούν μετά τη Γερμανία.