Ο Herczig ελπίζει ότι θα αλλάξει η τύχη του στην Κύπρο

Ο Norbert Herczig ελπίζει ότι η τύχη του θα αλλάξει όταν θα αγωνιστεί στο δικό μας αγώνα, το Cyprus Rally, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 27 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου.

Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής Ουγγαρίας μετά το 2018 δεν έχει τερματίσει ακόμα στο βάθρο καθώς φέτος είχε αρκετά ατυχή αποτελέσματα. Ωστόσο εντυπωσιάστηκε αρκετά από τον προηγούμενο αγώνα, το Barum Czech Rally Zlin και επιστρέφει στην Κύπρο όπου τερμάτισε τρίτος πέρυσι, έχοντας βάσιμες ελπίδες ότι θα πάει καλά με το Volkswagen Polo GTI R5.

«Μέχρι στιγμής δεν ήμασταν τυχεροί κατά τη φετινή σεζόν», ανέφερε ο Herczig. «Αντιμετωπίσαμε τεχνικά προβλήματα και ορισμένες φορές κάναμε και λάθη. Επομένως θέλουμε να κάνουμε ένα αγώνα χωρίς τεχνικά προβλήματα ή αγωνιστικά λάθη».

Ο Herczig, ο οποίος θα δοκιμάσει το αγωνιστικό στην Κύπρο πριν από τον αγώνα είπε σχετικά με τον περσινό τερματισμό στο βάθρο. «Απολαύσαμε όλους τους αγώνες πέρυσι και αν πρέπει να επιλέξω ένα πράγμα, αυτό είναι το αποτέλεσμα. Φανήκαμε τυχεροί καθώς είχαμε σκασμένο ελαστικό στην τελευταία ειδική, όμως ανεξάρτητα από αυτό καταφέραμε να τερματίσουμε στην τρίτη θέση γενικής».