Home Rally ERC Ο Griebel δοκίμασε το νέο Volkswagen Polo

Ο Griebel δοκίμασε το νέο Volkswagen Polo

Ο Marian Griebel με την επιστροφή του στο ERC οδήγησε χθες για πρώτη φορά το νέο Volkswagen Polo GTI R5 σε δοκιμές πριν από τον αγώνα στις Αζόρες.


Ο δις πρωταθλητής ERC Junior μαζί με τον ομοσταυλό του στην ομάδα της Baumschlager Rallye & Racing, Norbert Herczig, έκαναν σε ιδιωτικές δοκιμές σε στεγνές και ηλιόλουστες συνθήκες, παρά το γεγονός ότι οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι στις περιοχές που δοκίμασαν σε άλλα μέρη της νήσου São Miguel τα δικά τους αγωνιστικά υπήρχε βροχή και ομίχλη.


«Καταρχήν είμαι ευχαριστημένος που επέστρεψα στο ERC», ανέφερε ο Griebel ο οποίος κέρδισε το πρωτάθλημα ράλι στη Γερμανία το 2018. «Το αυτοκίνητο είναι καινούργιο και μόλις έκανα τα πρώτα μου χιλιόμετρα μαζί του. Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για ούτως ώστε να προσαρμοστώ καλύτερα με το αυτοκίνητο καθώς το Σαββατοκύριακο είναι μακρύ. Ο αγώνας είναι δύσκολος και δε χρειάζεται να ξεκινήσω στο 100%.


Ο Griebel τερμάτισε δεύτερος στις Αζόρες το 2017 ενώ αργότερα την ίδια χρονιά κέρδισε το πρωτάθλημα στην κατηγορία ERC Junior Under 28.

Exit mobile version