Ο.Φ.Α Trial Rally Sprint 2017: Εις μνήμη του Μιχάλη Κοντοπύργου

Με τον αγώνα Ο.Φ.Α Trial Rally Sprint το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου ολοκληρώνετε η αγωνιστική χρονιά για το 2017. Χώρος διεξαγωγής είναι η ειδική διαδρομή Καπουράς-Ασίνου και είναι μήκους 6km. Ο φετινός αγώνας αποτελείτε από τρία περάσματα και νικητής θα αναδειχθεί αυτός που θα αθροίσει τον λιγότερο χρόνο, όπως ακριβώς γίνεται και στους αγώνες ράλι. Δεν συμπεριλαμβάνετε στο Παγκύπριο πρωτάθλημα, είναι όμως φιλανθρωπικού χαρακτήρα καθώς εισφορές από τον αγώνα θα πάνε στον σύνδεσμο Ένα Όνειρο μια Ευχή. Επίσης είναι εις μνήμη του Μιχάλη Κοντοπύργου ο οποίος έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την προηγούμενη βδομάδα.

Στον αγώνα δήλωσαν συμμετοχή 22 πληρώματα με μερικά από αυτά να είναι εκ των κορυφαίων στους Κυπριακούς αγώνες ράλι. Με το νούμερο 1 στις πόρτες θα ξεκινήσει ο Πανίκος Δημητρίου ο οποίος θα έχει για συνοδηγό τον πατέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη, Βασίλη. Δεύτερος από τη ράμπα εκκίνησης θα ξεκινήσει ο Αντώνης Χειλημήντρης με συνοδηγό τον αδερφό του Μιχάλη Κοντοπύργου, Στέφανο και τρίτοι οι Σωκράτης Σωκράτους-Κώστας Ευριπίδου.

Trial Rally Sprint 2017 Entry List

Επίσης στη λίστα συμμετοχών είναι και οι φετινοί πρωταθλητές ράλι Γαλαταριώτης-Ιωάννου, οι Παντελή Χριστοδούλου, Κυριάκου Παναγώτης-Κυριάκου Φοίβος και Χρίστος Δημοσθένους.

Μεγάλο ενδιαφέρων έχει και η δικήνητη κατηγορία όπου μεταξύ άλλων συμμετέχουν οι φετινοί πρωταθλητές Αντρέας και Παναγιώτης Ξενοφώντος, Παντελή Χρυσόστομος-Αντρέας Νικολαΐδης, Χρίστος και Αντρέας Μαννούρης, Κυριάκου Κυριάκος- Κυριάκου Μάριος και Τσιάκκας-Σιάλος. Στα αξιοσημείωτα είναι και η συμμετοχή του Zoli ο οποίος αυτή τη φορά θα αγωνιστεί από τη θέση του οδηγού και συνοδηγός του θα είναι ο Leo.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10 με τις χρονομετρημένες διαδρομές και θα ολοκληρωθεί στις 14:00 στη ράμπα εκκίνησης τερματισμού. Ακολούθως θα γίνουν οι βραβεύσεις στο πολιτιστικό κέντρο Αγίου Γεωργίου στο χωριό Άγιος Γεώργιος Καυκάλου.

Trial Rally Sprint 2017 Entry List

ΧΑΡΤΗΣ ΑΓΩΝΑ