Ο.Φ.Α Trial Rally Sprint το Σάββατο 23/12

Μετά τα θλιβερά γεγονότα της προηγούμενης βδομάδας, με τον απροσδόκητο θάνατο του Μιχάλη Κοντοπύργου, υιού ενός από τους χορηγούς του Ο.Φ.Α Trial Rally Sprint, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα την ακύρωση του αγώνα, οι διοργανωτές αποφάσισαν όπως αυτός γίνει το ερχόμενο Σάββατο 23/12/2017 σε νέα διαδρομή.

Η επιλογή της οργανωτικής επιτροπής αυτή τη φορά είναι η γνωστή ειδική Καπουράς-Ασίνου, η οποία θα είναι μήκους 6km. Η εκκίνηση της διαδρομής είναι στο δρόμο προς Καννάβια και τελειώνει στην είσοδο του χωριού Άγιος Γεώργιος Καυκάλου. Ο χώρος εξυπηρέτησης (service) θα βρίσκετε στον εκδρομικό χώρο Καπουρά και ο χώρος όπου θα γίνουν οι απονομές θα είναι στο πολιτιστικό κέντρο Αγίου Γεωργίου στο χωριό Άγιος Γεώργιος Καυκάλου.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπορούν να εισέλθουν από την εκκίνηση της διαδρομής το αργότερο μέχρι τις 8:30, ενώ σε ενημέρωση που θα ακολουθήσει θα υπάρξει και νέο σημείο πρόσβασης.

Ο αγώνας με τον οποίο ολοκληρώνετε η φετινή αγωνιστική χρονιά της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου είναι εις μνήμη του Μιχάλη Κοντοπύργου και οι εισφορές θα δοθούν στον σύνδεσμο Ένα Όνειρο μια Ευχή.