Ο.Φ.Α Auto/rally sprint: Preview

Πριν ακόμα καταλαγιάσει η σκόνη και οι αγωνιστικοί ήχοι από την προηγούμενη σεζόν, ήδη είμαστε στο κατώφλι της νέας αγωνιστικής περιόδου και προ των πηλών του πρώτου αγώνα ταχύτητας, ο οποίος διοργανώνεται από τον Ο.Φ.Α την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στον εκδρομικό χώρο Κόρνου. Η διαδρομή είναι και θα παραμείνει άγνωστη για όλους μέχρι και τη μέρα του αγώνα, ούτως ώστε όλοι οι διαγωνιζόμενοι να έχουν ίση μεταχείριση.

Ενδιαφέρων έδειξαν 22 οδηγοί εν των οποίων οι 17 θα τρέξουν με τετρακίνητα αυτοκίνητα και μόλις 5 με δικήνητα. Στον αγώνα υπάρχει σημείο αναφοράς και δεν είναι άλλος από τον περσινό πρωταθλητή ταχύτητας Νικόλα Γεωργίου. Ο οδηγός της Antonis & Stavros Auto services είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, ακόμα και για το πρωτάθλημα και αποτελεί μεγάλο στόχο για τους υπόλοιπους οδηγούς στο δρόμο για τη διάκριση.

Μάριος Παναγιώτου, PEPSIS, Πενταράς Ιάκωβος, Pepsis Junior, Πιερή Δημήτρης και Αλέξανδρος Τσουλόφτας είναι οδηγοί που μπορούν και έχουν τα φόντα να διεκδικήσουν θέση στο βάθρο και στις κλάσεις που αγωνίζονται.

Στην κατηγορία αυτοκινήτων με κίνηση στους δυο τροχούς οι Μιχάλης Σοφοκλέους και Θωμάς Θεοφάνους αναμένετε να παλέψουν για την πρωτιά. Ο Γιώργος Γεωργίου είναι ο μοναδικός οδηγός που τρέχει με speed car στον αγώνα

Ο Ο.Φ.Α για ακόμα μια φορά πρωτοτυπεί, καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά των αγώνων ταχύτητας ο αγώνας θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση μέσω live streaming από την ιστοσελίδα youtube, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όσους δεν θα παρευρεθούν να μπορούν να τον παρακολουθήσουν διαδικτυακά. Ο σύνδεσμος όπου μπορείτε να δείτε τον αγώνα είναι https://www.youtube.com/watch?v=-jV7jceVsJk. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 10 με την αναγνωριστική διαδρομή και ακολούθως με τη δοκιμαστική και δυο χρονομετρημένες διαδρομές.

OFA RALLYSPRINT ENTRY LIST 2017