Ο Σύνδεσμος Αυτοκίνητου Λάρνακας βράβευσε τους κορυφαίους του εσωτερικού πρωταθλήματος

Η νύκτα της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου ήταν αφιερωμένη στους κορυφαίους οδηγούς και συνοδηγούς του εσωτερικού πρωταθλήματος Ράλι και Ταχύτητας του Συνδέσμου Αυτοκινήτου Λάρνακας για τις χρονιές 2020, 2021 και 2022.

Έχοντας πλέον επέλθει από την πανδημία, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αυτοκινήτου Λάρνακας πραγματοποίησε την τελετή βράβευσης των εν λόγω πρωταθλημάτων στην αίθουσα Moments Hall στην Λάρνακα.

Τα μέλη του Συνδέσμου παρευρέθηκαν σύσσωμα δημιουργώντας μια πολύ ωραία και φιλική ατμόσφαιρα.

Την τελετή παρουσίασε η Αγγέλα Νικηφόρου και παρόν στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας κ. Ιάσωνας Ιάσωνος ο οποίος απηύθυνε σύντομο λόγο αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος Λάρνακας είναι δίπλα στον Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Λάρνακας, ενώ στη συνέχεια προέβη και σε βραβεύσεις.

Πριν την έναρξη των βραβεύσεων ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αυτοκινήτου Λάρνακας Πάμπος Λαός απηύθυνε το δικό του χαιρετισμό συνοψίζοντας τους αγώνες που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος τις προηγούμενες χρονιές και στη συνέχεια η βραδιά συνεχίστηκε με τους πρωτεύσαντες τις χρονιές 2020, 2021 και 2022.

Αυτός που ξεχώρισε δεν ήταν άλλος από τον Παναγιώτη Γιάγκου, ο οποίος και στις τρείς σεζόν ήταν ο πρωταθλητής ράλι, ενώ βραβεύθηκαν επίσης οι νικητές στις υποκατηγορίες του Ράλι αλλά και των αγώνων ταχύτητας.

Στον πρωταθλητή Παναγιώτη Γιάγκου και τον Συνοδηγό του Άριστο Νικολάου η εταιρία OMP Cyprus by M22 Enterprises προσέφερε από μια αγωνιστική στολή συνολικής αξίας 3000 ευρώ.

Βραβεύθηκαν επίσης νεαροί οδηγοί που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα καθώς επίσης και όλοι οι χορηγοί και η βραδιά ολοκληρώθηκε με κλήρωση πλούσιων δώρων.