Ο Πέτρος Παντελή πάει Ακρόπολις

Ακόμα ένας οδηγός αγώνων ράλι ετοιμάζετε για το Ράλι Ακρόπολις. Ο Πέτρος Παντελή για ακόμα μια χρονιά θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να συμμετάσχει σε έναν από τους πιο ιστορικούς αγώνες ράλι, έστω και αν αυτός τα τελευταία χρόνια συμπεριλαμβάνετε στο ημερολόγιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και όχι του παγκοσμίου. Πλέον του έχει γίνει συνήθεια η συμμετοχή στο Ακρόπολις, καθώς αυτή είναι η τρίτη φορά που θα τρέξει στον αγώνα. Αξέχαστη θα μείνει η συμμετοχή του το 2015 όπου ολοκλήρωσε τον αγώνα ένατος γενικής σε ένα αγώνα όπου τα έντονα καιρικά φαινόμενα επηρέασαν την όλη διοργάνωση, αναγκάζοντας τους διοργανωτές να ακυρώσουν ειδικές τη δεύτερη μέρα.

Ο Παντελή στο Ακρόπολις θα έχει για συνοδηγό του τον Κύπρο Χριστοδούλου και θα αναχωρήσουν για την Ελλάδα στις 29 Μαΐου όπου και θα ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν από τον αγώνα, εν αντιθέσει με το αγωνιστικό το οποίο θα σταλεί στην Ελλάδα στις 19 Μαΐου.

Η φετινή συμμετοχή του πληρώματος θα γίνει με Mitsubishi Lancer EVO9 και χορηγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι η εταιρία ANCO, τα λιπαντικά Q8 και ο Κώστας Πέτρου.

Καλή επιτυχία στο πλήρωμα και ευελπιστούμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.