Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου αποχαιρετά τον Τόνι Χριστοδούλου

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου αποχαιρετά τον Τόνι Χριστοδούλου, επί σχεδόν τρεις δεκαετίες εκπρόσωπο Τύπου του Ράλλυ Κύπρος, ο οποίος απεβίωσε την περασμένη Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 σε ηλικία 80 ετών. Ο Τόνι Χριστοδούλου μπήκε στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτου τη δεκαετία του ’70 καλύπτοντας δημοσιογραφικά το Ράλλυ Κύπρος από την πρώτη του διοργάνωση το 1970. Από το 1979 ήταν εκπρόσωπος Τύπου έως και το 2006.

Υπηρέτησε σχεδόν σε όλη του την επαγγελματική σταδιοδρομία το χώρο του αυτοκινήτου συμβάλλοντας τα μέγιστα στην προβολή των αγώνων ράλλυ τόσο στα τοπικά ΜΜΕ όσο και στο εξωτερικό. Συνέβαλε επίσης σημαντικά στην εδραίωση της θέσης του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου στους κόλπους τη Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) και στην συμπερίληψη του Ράλλυ Κύπρος στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC) από το 2000.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τη σύζυγο του εκλιπόντος Mickey Χριστοδούλου, η οποία συμμετείχε στο παρελθόν ως διαγωνιζόμενη στο Ράλλυ Κύπρος, τη θυγατέρα του Kathy και τον υιό του Στάκη Χριστοδούλου, ο οποίος επίσης διετέλεσε εκπρόσωπος Τύπου του Ράλλυ Κύπρος.

Καλό ταξίδι, Τόνι.