Home Rally ERC Ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας αποκαλύπτει τα νέα χρώματα του αγωνιστικού ενόψει ERC

Ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας αποκαλύπτει τα νέα χρώματα του αγωνιστικού ενόψει ERC

Ο Αλέξανδρος Τσουλοφτάς θα γίνει ο πρώτος Κύπριος που θα αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος FIA ERC1 Junior, κάνοντας αρχή από το Azores Rallye την επόμενης εβδομάδας, όπου με αυτά τα χρώματα θα απολαύσουμε το νέο ŠKODA Fabia R5 στις ειδικές διαδρομές του ERC.


Με εντυπωσιακά μαύρα και κίτρινα χρώματα, το νέο σχέδιο θα παρουσιαστεί στο κοινό στο Ράλι Αζόρες από τις 21 έως τις 23 Μαρτίου.
Νικητής σε ειδική διαδρομή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι και φετινός διαγωνιζόμενος στην κατηγορία για νεαρά αστέρια με R5 του ERC, θα αγωνιστεί την φετινή χρονιά με την υποστήριξη της Toksport WRT με έδρα τη Γερμανία στην πρώτη του ολοκληρωμένη παρουσία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχοντας κάνει πολύ λίγους αγώνες από τότε που μπήκε στο άθλημα το 2016. Προηγήθηκε ένας τραυματισμός, ο οποίος έληξε άδοξα την καριέρα του σαν powerlifter.


Πριν από την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν του 2019, ο Τσουλόφτας δήλωσε: “Ο στόχος μου είναι ο τίτλος στην κατηγορία ERC1 Junior και στη συνέχεια να προσπαθήσω να κυνηγήσω όσο το δυνατόν ψηλότερη θέαη στη γενική κατάταξη. Ωστόσο, γνωρίζω ότι ο πρώτος χρόνος συμμετοχής μου είναι για να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες από όλους τους αγώνες.”


Ο Τσουλόφτας είναι ένας από τους οκτώ οδηγούς του ERC1 Junior που ανταγωνίζονται στις Αζόρες για πρώτη φορά. Στο πλευρό του στην θέση του συνοδηγού θα βρεθεί συμπατριώτης του Αντώνης Χρυσοστόμου.

Πηγή:Fia-Erc.com

Exit mobile version