Οι θρύλοι του WRC επιστέφουν στο Wales Rally GB

Ιστορικά αυτοκίνητα του WRC, όπως το Lancia Stratos, Audi Quatro και Subaru Impreza θα βρεθούν ξανά στην ενεργό δράση στο Dayinsure Wales Rally GB (26-29 Οκτωβρίου).

Τα αυτοκίνητα θα πρωταγωνιστούν σε εκθέσεις και σε περάσματα επίδειξης στην ειδική διαδρομή του Cholmodeley Castle RallyFest, η οποία περιλαμβάνεται στις ειδικές διαδρομές του Σαββάτου για τον αγώνα του WRC.

Η Rally Fest είναι μία από τις 21 ειδικές διαδρομές του τετραήμερου αγώνα Ράλι. Η ειδική διαδρομή βρίσκεται στην περιοχή του Castle parkland, παρά στο βάθος των Ουαλικών δασών που φιλοξενούν την πλειονότητα των ειδικών διαδρομών.

Σαν κομμάτι της προετοιμασίας πριν τον αγώνα του WRC, οι διαγωνιζόμενοι οδηγοί οδηγούν μέσα από τις ειδικές διαδρομές το απόγευμα και περισσότερα από 40 αυτοκίνητα που αντιπροσωπεύουν τις κατηγορίες  Group A, Group B και τα πρώτα αυτοκίνητα του WRC τα οποία διαγωνίστηκα πριν 20 χρόνια, θα βρεθούν στο προσκήνιο.

“Όλοι αγαπούν τα ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα και δεν ήταν έκπληξη ότι ήταν εξαιρετικά δημοφιλή στους χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν την περσινή χρονιά στο Cholmodeley,” δήλωσε ο Managing Director του αγώνα, Ben Taylor.

“Σήμερα διαθέτουμε μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη συλλογή, ως μέρος του πολλά υποσχόμενου φετινού RallyFest.”