Οδηγός Dragster νεκρή σε ατύχημα στο Sebring

Το Sebring International Raceway επιβεβαίωσε ότι η οδηγός του Drag-jet Katarina Moller πέθανε ως αποτέλεσμα ατυχήματος το βράδυ της Πέμπτης. Η 24χρονη από τη Sarasota της Φλόριντα έκανε το πρώτο πέρασμα επίδειξη της βραδιάς με ένα jet dragster κατά τη διάρκεια του αγώνα Drag Racing του Sebring.

Τα αιτία του ατυχήματος διερευνώνται από το γραφείο Sheriff County του Highland County και οι ερευνητές ζητούν από οποιονδήποτε θεατή έχει καταγράψει την πορεία της Moller να καλέσει τη Μονάδα Εγκληματολογικών Ερευνών.

Μια δήλωση απο την Sebring International Raceway ανάφερε ότι η Moller, η οποία συμμετείχε με το ψευδώνυμο Kat, ήταν ένας τακτικός και πολύ δημοφιλής οδηγός για την ομάδα Larsen Motorsports στο jet dragster. Ήταν στην πέμπτη σεζόν της με τον ομάδα της Larsen.

Ο Chris Larsen, Διευθύνων Σύμβουλος της Larsen Motorsports, έγραψε στην ιστοσελίδα της ομάδας: “Η Kat ήταν μέλος της αγωνιστικής μας οικογένειας για 5 χρόνια και δεν μπορούμε παρά να εκφράζουμε τη θλίψη μας. Οι προσευχές σας σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή εκτιμώνται. ”

“Γνωρίζαμε καλά την Kat και είμαστε μεγάλοι φαν της προσωπικότητας και της ικανότητας οδήγησης”, δήλωσε ο Wayne Estes, πρόεδρος και γενικός διευθυντής της πίστας. “Η Sebring International Raceway και ολόκληρη η αγωνιστική κοινότητα είναι συνετριμένοι.”

Το νέο αυτό ήρθε να προστεθεί στην μαύρη είδηση της 12ης Νοεμβρίου όταν ή 8χρονη!!! Αυστραλή Anita Board, έχασε την ζωή της σε αγώνα junior dragster, στο Perth Motorplex της δυτικής Αυστραλίας.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην θρηνίσουμε ξανά αλλά μέλη της οικογένειας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τα δύο νεαρά κορίτσια να είναι τα τελευταία θύματα.

Πηγή:motorsport.com