Νικόλας & Χρίστος Χούτρης: Οι νέοι “παίκτες” στους αγώνες ταχύτητας

Η σεζόν στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ταχύτητας έχει ολοκληρωθεί όμως οι προετοιμασίες για την επερχόμενη ήδη έχουν ξεκινήσει.

Το πρωτάθλημα ταχύτητας από το 2022 θα έχει δυο νέες προσθήκες. Πρόκειται για τους Νικόλα και Χρίστο Χούτρη οι οποίοι θα αγωνιστούν στο μπάκετ των δυο Semog Bravo Sport τα οποία πρόσφατα έχουν προμηθευτεί.

Οι προετοιμασίες για τους δυο συνεχίζονται εντατικά και το πλάνο είναι να αγωνιστούν σε ορισμένους αγώνες τις περιόδου 2022 ούτως ώστε να συνηθίσουν το νέο και ιδιαίτερο αγωνιστικό, καθώς χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση και οδηγικό στυλ από ένα κοινό τετρακίνητο ή δικίνητο αυτοκίνητο.

Μακροπρόθεσμα είναι η πλήρης εμπλοκή στο πρωτάθλημα ταχύτητας γεγονός που θα προσδώσει νέο ενδιαφέρων στην κατηγορία RCK1 αλλά και αύξηση του ανταγωνισμού αφού μέχρι και σήμερα αγωνίζονταν δύο με τρείς οδηγοί.

Για τον Νικόλα και τον Χρίστο οι αγώνες δεν είναι άγνωστοι αφού στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Karting και έτσι θα μπορέσουν σχετικά πιο εύκολα να αφομοιώσουν τις συνθήκες του Semog Bravo Sport το οποίο όπως ένα kart επίσης έχει κίνηση στους πίσω τροχούς.

Ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο αγωνιστικό έχουν επιδείξει και άλλοι και αναμένεται με ενδιαφέρον το τι θα εξελιχθεί στο προσεχές μέλλον.