Με Citroen DS3 R5 ο Κώστας Ζήνωνος

Ο Κώστας Ζήνωνος γυρίζει σελίδα στα αγωνιστικά αυτοκίνητα καθώς από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται με αυτοκίνητο κατηγορίας R5. Από τα χέρια του έμπειρου οδηγού πέρασαν διάφορα μοντέλα αυτοκινήτων στους αγώνες, από δικήνητα μέχρι τετρακίνητα. Το τελευταίο αγωνιστικό ήταν ένα Mitsubishi Lancer EVO10, με το οποίο αγωνιζόταν το πλήρωμα στους αγώνες ράλι.

Λίγο πριν από την έναρξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν στους αγώνες ράλι, έκανε την κίνηση αγοράζοντας το Citroen DS3 R5 από τον Ανδρέα Ψάλτη.

Πλέον, ο πήχης στους αγώνες για το πλήρωμα των Κώστα Ζήνωνος/Φάνο Χριστοφή ανεβαίνει, αφού πλέον όταν καταφέρουν να εξοικειωθούν με το νέο αγωνιστικό, βάση και των δυνατοτήτων τους θα μπορούν να διεκδικούν επι ίσοις όροις τη νίκη.

Εντός των ημερών αναμένετε το πλήρωμα να ξεκινήσει δοκιμαστικά, ούτως ώστε να φέρουν το αυτοκίνητο στα μέτρα τους. Εν όψη του East Safari Rally, του πιο γρήγορου αγώνα στο ημερολόγιο, έχει να γίνει αρκετή δουλειά τόσο από το πλήρωμα, όσο και από την ομάδα, ούτως ώστε να μπορέσουν να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα.
Αυτή η εξέλιξη προσδίδει επίσης νέα θετική αύρα στους αγώνες ράλι κα ευελπιστούμε ότι θα παρακολουθήσουμε θέαμα υψηλών προδιαγραφών τη νέα σεζόν και μάχες για την πρώτη θέση.