Με την στήριξη της PSALTIS-NRF ο Γιάγκος Γιάγκου στο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας

Το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας είναι προ των πυλών. To 60o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου και η αρχή θα γίνει με την πανηγυρική εκκίνηση το Σάββατο το βράδυ από την κεντρική πλατεία της Θήβας.

Δυο περάσματα από τις ειδικές Θήβα και Ελικώνας και ένα από το Μοσχοπόδι είναι στο πρόγραμμα σε ένα αγώνα όπου ο Γιάγκος Γιάγκου δίνει ακόμα μια φορά το παρόν του. Συνοδηγός του είναι ο Ανδρέας Χριστοδουλάκης και το πλήρωμα στο μπάκετ του Subaru Impreza θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για να γίνει εφικτή η συμμετοχή του Γιάγκου Γιάγκου στον αγώνα σημαντικό ρόλο έπαιξε για ακόμα μια χρονιά η εταιρία ΨΑΛΤΗΣ Ανταλλακτικά και τα ανταλλακτικά NRF. «Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια την εταιρία ΨΑΛΤΗΣ Ανταλλακτικά και την NRF για την διαχρονική εμπιστοσύνη και στήριξη. Χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η συμμετοχή μας στον αγώνα και η βοήθεια τους είναι υπερπολύτιμη. Μας δίνετε η ευκαιρία να αγωνιστούμε σε ένα πρωτάθλημα που μας αρέσει και όπως πάντα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό», αναφέρει ο Γιάγκος Γιάγκου, ο οποίος θα δώσει το παρόν του για ακόμα μια χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.