Με ελαστικά SAILUN «τρέχει» η Βαλένθια

Tα ελαστικά Sailun, τα οποία εισάγονται και διανέμονται στην κυπριακή αγορά από την εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, μπαίνουν δυναμικά στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η συνεργασία της Sailun Tyres με τη Βαλένθια ανακοινώθηκε στο προπονητικό κέντρο της Ισπανικής ομάδας, στην παρουσία του προέδρου των «Νυχτερίδων» Anil Murthy και του διευθυντή της SAILUN στην Ευρώπη, Chen Huang. Πρόκειται για μια συνεργασία που εδραιώνει το premium κινέζικης κατασκευής ελαστικό στον ευρωπαϊκό χώρο.

«Ποιότητα, αφοσίωση, υπεροχή»
Για εξαιρετική συνεργασία έκανε λόγο ο διευθυντής της SAILUN στην Ευρώπη, μετά την παρουσίαση της νέας εμφάνισης της Βαλένθια «Πρόκειται για μία εξαιρετική συνεργασία, με μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές ομάδες της Ευρώπης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους ανθρώπους και τους φίλαθλους της Βαλένθια. Το σημαντικότερο γεγονός είναι ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες, την ποιότητα, την αφοσίωση και την υπεροχή».

Η Βαλένθια τερμάτισε τέταρτη πέρσι στην Primera Division. Κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα το 2004 ενώ το 2000 και το 2001 αγωνίστηκε στον τελικό του UEFA Champions League.

Ο Anil Murthy από την πλευρά του δήλωσε:
«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με τη SAILUN, και οι δύο πλευρές θέλουμε να είμαστε πάντοτε πρωτοπόροι, έτσι πιστεύω πως το ταξίδι θα είναι υπέροχο και μακρύ».

Η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των ελαστικών SAILUN στην Κύπρο. Τα SAILUN διατίθενται στα καταστήματα ανταλλακτικών ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ σε όλες τις πόλεις, καθώς και σε επιλεγμένα συνεργεία ελαστικών.