Καλύτερη φετινή συγκομιδή για τον Τζιωρτζή

Μια τέταρτη και μια όγδοη θέση, σε δύο από τις τρεις βαθμολογούμενες κούρσες, έφεραν 14 βαθμούς για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή, στον τέταρτο φετινό γύρο του πρωταθλήματος SMP F4 North Europe Zone Certified by FIA, ο οποίος έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο (1-2 Ιουλίου), στην πίστα του Parnu, στην Εσθονία.

«Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Ειδικά με την ταχύτητά μου και την απόδοση του Σαββάτου, σε βρεγμένη πίστα μάλιστα. Μας τα χάλασε λίγο η Κυριακή, όπου εάν είχα προκριθεί πιο ψηλά μπορούσαν να έρθουν και άλλοι βαθμοί. Όμως συνολικά η συγκομιδή με ικανοποιεί, λαμβάνοντας υπόψη ότι η πίστα στο Parnu είναι πολύ γρήγορη και λιγότερο τεχνική, κάτι που δεν ταιριάζει τόσο πολύ ούτε σε μένα, ούτε στο μονοθέσιο μου» λέει ο Τζιωρτζής.

Ο 20χρονος πιλότος της SMP Racing αναχωρεί την ερχόμενη βδομάδα για Μόσχα όπου 14-15 Ιουλίου διεξάγεται ο πέμπτος γύρος της σεζόν.

Με  τη συγκομιδή στην Εσθονία ο Τζιωρτζής επέστρεψε στο Top10 της κατάταξης, μεταξύ 21 οδηγών από 10 χώρες. Είναι δέκατος με 33 βαθμούς.

Πέρα από τον προσεχή αγώνα στη Μόσχα, το φετινό πρωτάθλημα περιλαμβάνει άλλους δύο γύρους: και πάλι στη Μόσχα τον Αύγουστο και στην Ολλανδία τον Οκτώβριο.

Τον Τζιωρτζή χορηγούν και φέτος η Eneos Cyprus, η Intertaxaudit, η ALCO Filters και η Eurofast ενώ έχει την υποστήριξη των εστιατορίων Akakiko και του Sana Hiltonia.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.vladimirostziortzis.com, στο http://smpf4championship.com και στο www.facebook.com/vladimiros.tziortzis.