Καλό Ταξίδι Φίλε Κώστα Καρβουνάρη/Αύριο το τελευταίο αντίο..

Έφυγε από την ζωή την Κυριακή 31 Ιουλίου ανήμερα των γενεθλίων του ένας από τους αφανείς ήρωες του αυτόκινηταθλήματος, ένας εργάτης των αγώνων, ένας φίλος.

Ο φίλος Κώστας Καρβουνάρης, παρόλο που ήταν μέλος του ΟΦΑ έδινε  το  παρών του σε όλους του αγώνες του πρωταθλήματος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου σε όποιο πόστο και να του είχε ζητηθεί βοήθεια. Ένας άνθρωπος με αστείρευτο χιούμορ, καλή καρδιά και εργατική φύση, ένας πραγματικός λάτρης των αγώνων.

Φίλε Κώστα, το αυτοκινητάθλημα  είναι πιο φτωχό γιατί δεν έχασε απλά ένα δικό του άνθρωπο, έχασε ένα μεγάλο γρανάζι στον μηχανισμό των αγώνων, ένα στρατιώτη αλλά και ένα εξαιρετικό άνθρωπο.  Για εμάς όλους του φίλους σου, την οικογένεια του ράλι, ένα συλλυπητήρια είναι πολύ λίγο, υποσχόμαστε να τιμούμε την μνήμη σου όπως αξίζει σε ένα άνθρωπο με το δικό σου ήθος και αξία.

Καλό ταξίδι φίλε Κώστα, αιωνία σου η μνήμη, τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου…..Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Η κηδεία του Κώστα Καρβουνάρη θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022 και ώρα 10:00 στον Ιερό Ναό Παναγίας (Παλιά εκκλησία) στην Παλλουριώτισσα.

Παρακαλούνται αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια. Η ταφή θα γίνει στο παλαιό κοιμητήριο Παλλουριώτισσας.