Κάμπος Rally Sprint: Με 30 συμμετοχές!!

Το Παγκύπριο πρωτάθλημα ταχύτητας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου συνεχίζετε την Κυριακή 11 Ιουνίου με τον τρίτο γύρο του θεσμού, το Κάμπος Rally Sprint, το οποίο διοργανώνει το Σωματείο Αγωνιστικού Αυτοκινήτου Αμμοχώστου.

Σε μια πολύ γρήγορη διαδρομή που πάντα προσελκύει το ενδιαφέρον αρκετών οδηγών, ο φετινός αγώνας δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση καθώς σε αυτόν δήλωσαν συμμετοχή 30 οδηγοί.

Πέραν από τους συνήθεις πρωταγωνιστές, στην λίστα συμμετοχών μετρούμε 13 crosscar, τα οποία αναμένετε να αυξήσουν το θέαμα κατακόρυφα .

Με αυτό το αγωνιστικό τρέχει και ο πρωτοπόρος στην βαθμολογία Νίκος Θωμά, ο οποίος μετρά δυο νίκες σε δυο αγώνες και πίσω από το τιμόνι του SEMOG BRAVO SPORT θα επιδιώξει την τρίτη νίκη για να απομακρυνθεί περεταίρω από τους αντιπάλους του.

Ο Πέτρος Πέτρου με το Mitsubishi Lancer Evo VII είναι δεύτερος στην γενική κατάταξη έχοντας 15 βαθμούς λιγότερους από τον Θωμά και σε μια διαδρομή που πάντα αποδίδει καλά συγκαταλέγετε ανάμεσα στα φαβορί για τη νίκη.

Ο θεαματικός Δημήτρης Πιερή είναι οδηγός που έχει τις δυνατότητες να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα και η προσπάθεια του την Κυριακή θα γίνει με το γνωστό Mitsubishi Lancer Evo VI.

Ο Ευαγόρας Κούλουρος δεν έκανε το ξεκίνημα που και ο ίδιος θα επιθυμούσε και στόχος είναι ένα πλασάρισμα στα ψηλά, ενώ θα κυνηγήσει τους βαθμούς και της κατηγορίας RCS2 στο μπάκετ του Mitsubishi Lancer Evo III.

Σε ένα αγώνα όπου μετρά τρείς συνεχόμενες νίκες, ο περσινός πρωταθλητής Γιάννος Ιωαννίδης με το Mitsubishi Lancer Evo VII θα ψάξει την πρώτη του νίκη στη σεζόν η οποία αν έρθει θα τον διατηρήσει σε τροχιά τίτλου.

Φαβορί στην RC2 είναι ο Σταύρος Αντωνίου με Mitsubishi Lancer Evo X, με τους Μάριο Ποταμού (Subaru Impreza), Λάμπρο Ιωαννίδη Mitsubishi Lancer Evo IX και Μάριο Παναγιώτου να στοχεύουν επίσης την πρώτη θέση στην κατηγορία.

Ο θεαματικός Κυριάκος Ιωαννίδης με το Mitsubishi Lancer Evo VIIέχει στο στόχαστρο τη νίκη στην RCS2, σε μια κατηγορία που θα τρέξουν επίσης και οι Νικόλας Ρέπας (Mitsubishi Lancer Evo VII), Μάριος Παύλου (Mitsubishi Lancer Evo VII), Αχιλλέας Κούλουρος (Mitsubishi Lancer Evo III), και Γιάννος Ιωάννου (Mitsubishi Lancer EvoVI).

Στην RCK1, πέραν από τον πρωτοπόρο Νίκο Θωμά θα αγωνιστούν επίσης και οι Νικόλας Χούτρς (SEMOG BRAVO SPORT), Ανδρέας Χριστοφόρου (YACAZ CROSS), Λούκας Χριστοφόρου (SEMOG BRAVO SPORT), Κύρος Γεωργίου (SPEEDCAR WONDER), Στέφανος Γεωργίου (SEMOG BRAVO SPORT), Haroutoune Khatchatrian(SEMOG BRAVO SPORT), και Φαίδωνας Ιάσωνος (SEMOG SPORT), με όλα τα ενδεχόμενα για τις θέσεις του βάθρου στην κατηγορία να είναι ανοικτά.

Ο Μιλτιάδης Μιλτιάδους με Speedcar Wonder είναι πρωτοπόρος στην RCK2 και φαβορί για ακόμα μια νίκη και αντίπαλος του την Κυριακή θα είναι οι Γιώργος Γεωργίου με Edge Competition.

Τρείς οδηγοί θα αγωνιστούν στην κατηγορία RCS1 και αυτοί είναι οι Χάρης Ιωάννου (Renault Clio), Σωκράτης Παπαναστασίου (SEATIBIZA) και Νικόλας Χαραλάμπους (Seat).

Στην RC4 θα αγωνιστεί μόνο ο Χρίστος Ιορδάνου (Ford Fiesta), ενώ στον αγώνα της Κυριακής θα τρέξουν και τρεις αρχάριοι οδηγοί, οι Κυριάκος Γεωργίου (SPEEDCAR EXTREME), Γιάννης Φανή (SEMOG BRAVO SPORT) και Κωνσταντίνος Γεωργίου (SEMOG BRAVO SPORT).

Η έναρξη της δοκιμαστικής διαδρομής είναι προγραμματισμένη στις 10, με τις χρονομετρημένες να αρχίζουν η πρώτη στις 10:30. Η τελετή βράβευσης θα γίνει στο χώρο του αγώνα περίπου στις 3.

Kampos Rallysprint Provisional Starting List 2023