Η SEAJETS στηρίζει στο ράλλυ Κύπρου τον πρωτοπόρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Η SEAJETS στηρίζει στο ράλλυ Κύπρου τον πρωτοπόρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Από την Ελλάδα, όπου το διάστημα 2-4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις, οι κορυφαίοι οδηγοί του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ταξίδεψαν στην Κύπρο για να συμμετάσχουν στον 4ο γύρο του κορυφαίου θεσμού.

Στο φετινό Ράλλυ Κύπρου θα εμφανιστούν 59 αγωνιστικά αυτοκίνητα, μεταξύ αυτών και το πλήρωμα που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο ERC. Συγκεκριμένα οι Πορτογάλοι Bruno και Hugo Magalhaes θα συμμετάσχουν, όπως και στην Ελλάδα, με ένα Skoda Fabia R5 βαμμένο στα χρώματα της SEAJETS, της μεγαλύτερης σε μεταφορική ικανότητας εταιρείας ταχύπλοων στον κόσμο.

Η χορηγία των αδελφών Magalhaes γίνεται στο πλαίσιο συνεργασίας της SEAJETS με την Πορτογαλική Κυβέρνηση καθώς φέτος θα εξυπηρετεί με δύο ταχύπλοα σκάφη, τις νήσους Αζόρες στον Ατλαντικό.

Βαθμολογία ERC*
1. Bruno Magalhaes – 93 βαθμοί
2. Kajetan Kajetanowicz – 72 βαθμοί
3. Alexey Lukyanuk – 46 βαθμοί
4. Pepe Lopez – 27 βαθμοί
5. Marijan Griebel – 27 βαθμοί
*μετά από 3 αγώνες
##

Λίγα λόγια για την Seajets
H Seajets, με την πολυετή της παρουσία στο χώρο της ναυτιλίας από το 1989 μέχρι και σήμερα, έχει καταφέρει να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό παρέχοντας θαλάσσιες μετακινήσεις αξιόπιστα, με συνέπεια και ασφάλεια.
Σήμερα είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ταχυπλόων σε capacity σε παγκόσμιο επίπεδο.
Με τη δρομολόγηση αποκλειστικά ταχυπλόων πλοίων και με περισσότερες από 140 συνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα και Κρήτη για τις Κυκλάδες, η Seajets προσπαθεί συνεχώς για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των επιβατών. Επίσης, η εταιρεία συνδράμει στην παράταση της τουριστικής περιόδου στους προορισμούς που καλύπτει και συνδέει και συνολικά στην περαιτέρω προώθηση του ελληνικού τουρισμού.
Τηρώντας υψηλά επίπεδα παροχής υπηρεσιών και κανόνων ασφάλειας, στόχος της εταιρείας είναι η καθιέρωσή της στο χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας, ως την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση για το ταξίδι στο Αιγαίο. Στόχος της Seajets είναι η ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών επιβατών προσφέροντας άνετες, γρήγορες και ασφαλείς θαλάσσιες μετακινήσεις.
Για το Γραφείο Τύπου της Seajets:
Σοφία Συμεών, media@seajets.gr, info@epic-communication.com, τηλ, 210 6207988, κιν. 6940902291
Λιλή Δράκου, media@seajets.gr, info@epic-communication.com, τηλ, 210 6207988,, κιν. 6946360365