Η Nissan και ο υπερήρωας Flash ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση της τεχνολογίας e-POWER

Η τεχνολογία e-POWER αντιπροσωπεύει την τέλεια εναλλακτική λύση για τη μετάβαση σε ένα 100% ηλεκτρικό όχημα. O λόγος είναι απλός. Η καινοτόμα τεχνολογία της Nissan προσφέρει την απόλαυση της 100% ηλεκτρικής οδήγησης, με μεγαλύτερο έλεγχο, σταθερότητα και ησυχία, αλλά χωρίς τα όρια αυτονομίας που χαρακτηρίζουν τα ηλεκτρικά οχήματα. Η Ιαπωνική μάρκα, για να βεβαιωθεί πως ακόμη περισσότερος κόσμος θα γνωρίσει την επαναστατική αυτή τεχνολογία, εντάχθηκε στην επικοινωνιακή καμπάνια της ταινίας «The Flash», που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Το e-POWER φορτίζει με βενζίνη και κινείται με ρεύμα, και αυτό παρέχει απεριόριστη αυτονομία στον οδηγό. Επιπλέον, παρέχει άφθονη ισχύ με άμεση και γραμμική επιτάχυνση.

Εάν ο Flash έπρεπε να οδηγήσει ένα όχημα, αυτό θα ήταν ένα NissanQashqai ή X-Trail με τεχνολογία e-POWER. Όπως o υπερήρωας Flashείναι μοναδικός στον τρόπο μετακίνησης του, το ίδιο μοναδική είναι και η τεχνολογία e-POWER της Nissan.

Ήδη η τεχνολογία E-POWER της Nissan γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, ιδιαίτερα σε Ισπανία και Πορτογαλία, που αποτελούν χώρες στις οποίες η μάρκα ηγείται της ηλεκτροκίνησης. Πλέον κάθε ένα στα τρία NissanQashqai και X-Trail που πωλούνται στην Ισπανία φέρουν τεχνολογία e-POWER.

Το Nissan Qashqai είναι το μοντέλο που ουσιαστικά εφηύρε την κατηγορία των Crossovers. Βρίσκεται ήδη στην τρίτη του γενιά με αεροδυναμικό αμάξωμα και τολμηρή σχεδίαση. Από την πλευρά του, το Nissan X-Trail είναι ένα Crossover ιδανικό για οικογενειακές περιπέτειες. Με στιβαρή και εκλεπτυσμένη σχεδίαση, χώρο για έως και 7 θέσεις, το X-Trail διαθέτει και το πρωτοποριακό σύστημα τετρακίνησης e-4ORCE για εκτός δρόμου αποδράσεις.

Τα Nissan Qashqai και X-Trail με τεχνολογία e-POWER μπορείτε να δείτε στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις.