Η Jaguar θα προσφέρει πλέον πέντε χρόνια εγγύηση στα μοντέλα της

Η Jaguar λανσάρει μια νέα πενταετή εγγύηση σε ολόκληρη τη γκάμα οχημάτων της, συμπεριλαμβανομένης της αμιγώς ηλεκτρικής Jaguar I-PACE αλλά και όλων των plug-in υβριδικών ηλεκτρικών οχημάτων.

Αυτή η απόφαση σημαίνει ότι η Jaguar είναι η πρώτη εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων που επεκτείνει την περίοδο εγγύησης πέρα ​​από τα βιομηχανικά πρότυπα των τριών χρόνων. Για πέντε χρόνια, ή 150.000 km, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο, η Jaguar θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει κατασκευαστικά προβλήματα σύμφωνα με τους κανονισμούς εγγύησης, εντελώς δωρεάν. Αυτό, σε συνδυασμό με το InControl Remote, το οποίο βελτιστοποιεί την υποβοήθηση βλάβης και περιλαμβάνει αυτόματες κλήσεις έκτακτης ανάγκης και τη δυνατότητα εξ αποστάσεως αλληλεπίδρασης με το όχημά σας, είναι κάτι που διευκολύνει τη ζωή του ιδιοκτήτη.

Ο Dmitry Kolchanov, Διευθυντής Ευρώπης της Jaguar Land Rover, λέει: «Με την εισαγωγή μιας νέας 5ετούς εγγύησης για την Jaguar σε όλη την Ευρώπη, αποδεικνύουμε περαιτέρω τη δέσμευσή μας στην ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας και την εστίασή μας στην άριστη εξυπηρέτησης πελατών. Το μελλοντικό μας όραμα για τη μοντέρνα πολυτέλεια είναι εξ ολοκλήρου πελατοκεντρικό, προσφέροντας ηρεμία σε όποιον σκέφτεται να αγοράσει Jaguar.»

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε εδώ.