Η HONDA Cyprus στηρίζει το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2020

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο 12-13 Δεκεμβρίου, έρχεται ο 6ος και τελευταίος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι 2020. Ο πιο κρίσιμος αγώνας του πρωταθλήματος μιας και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και οι διεκδικητές θα πρέπει να δώσουν κάτι περισσότερο από τον καλύτερο τους εαυτό για να κατακτήσουν το φετινό τίτλο.

Στον αγώνα, όπου την ευθύνη της διοργάνωσης την έχει ο Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Πάφου,   λαμβάνουν μέρος 20 πληρώματα από όλη την Κύπρο με όλους τους πρωταγωνιστές όλων των κατηγοριών του φετινού πρωταθλήματος να δηλώνουν παρών.

Συγκεκριμένα 3 μεγάλα φαβορί του πρωταθλήματος είναι οι Παναγιώτης Γιάγκου – Παναγιώτης Κυριάκου με Hyundai R5 όπου προηγούνται μέχρι στιγμής, οι Σίμος Γαλαταριώτης – Αντώνης Ιωάννου με VW Polo R5 όπου κέρδισαν και τους 2 προηγούμενους γύρους και είναι μια ανάσα πίσω από τους πρωτοπόρους καθώς και οι περσινοί πρωταθλητές Πέτρος Παντελή – Κύπρος Χριστοδούλου όπου έδειξαν να τα έχουν βρει με το Citroen DS3 R5 τους.

Το ράλι πραγματοποιείτε σε 4ρα σκέλη, 2 το Σάββατο και 2 την Κυριακή.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί χωρίς θεατές ενώ θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχει εξαγγείλει το υπουργείο υγείας.

Η ομάδα της Galatariotis Motors, επίσημοι αντιπρόσωποι της HONDAστην Κύπρο, είναι ένας από τους βασικούς υποστηριχτές του πρωταθλήματος 2020 όπου θέλησε να συνεισφέρει με την σειρά της για να μπορέσει για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα Ράλι με απόλυτη επιτυχία παρά τις μεγάλες δυσκολίες.

Καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους!