Η GEPA Mechanical Installations στο Limassol Rally sprint 3ο αγώνα του Πρωταθλήματος Ταχύτητας που θα γίνει στο Σταυροβούνι.

Στο Limassol  Rally Sprint που θα γίνει στην Κυριακή 19/06 στο Σταυροβούνι  οι 2 οδηγοί της ομάδας θα προσπαθήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα, σε μία γρήγορη και απαιτητική διαδρομή.

Ο Μιχάλης Σοφοκλέους, με το γνωστό VW GOLF GTI, μετά την νίκη του στον 2ον αγώνα ταχύτητας που έγινε στην Πάφο θα προσπαθήσει για ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα,  ενώ ο   Μάριος Ζάκος στα πηδάλια ακόμη ενός VW GOLF GTI, επίσης της κατηγορίας RCS1, θέλει διάκριση για να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση.

Την προσπάθεια του Μιχάλη Σοφοκλέους στηρίζουν επίσης οι Rheinol Cyprus, NAVA Seaside, Thomason Machinery, P.Limniotis cars for sale Cyprus, Red Wheels Motors Ltd, Peric Νερό Αγρού, TrackIt, Psaltis Auto Parts, Food Park City, WorksafeCy, Forklift Γ&M Γεωργίου, ACNP Automotive & Parts, Coffee Box Cy, LAKIS Car Accessories, Synodigos, ενώ την τεχνική υποστήριξη του αυτοκινήτου η P.P. Tuning Performance.

Την προσπάθεια του Μάριου Ζάκου στηρίζουν επίσης VK café, Savvas Christoforou Insurance Consultants, Lazaros Lazarou Print Services και ο Synodigos.