Η Κύπρος μπορεί να ενταχθεί στο ERC 2022, οι Κανάριες Νήσοι διαπραγματεύονται για την επέκταση του συμβολαίου τους

Η αποχώρηση του Ουγγρικού Ράλι από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι άφησε κενή θέση στο φετινό ημερολόγιο του ERC για το 2022.

Εικάζεται ότι ένας άλλος Ισπανικός αγώνας θα μπορούσε να είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα τον αντικαταστήσουν, αλλά όπως μπόρεσε να μάθει έγκυρη πηγή μέγιστης φερεγγυότητας, η Κύπρος πληροί τις προϋποθέσεις για να ενταχθεί στο ημερολόγιο τη φετινή σεζόν. Αναμφίβολα αυτή είναι μια θετική εξέλιξη για τον Εθνικό μας αγώνα όμως αναμένεται η επιβεβαίωση και από επίσημα χείλη.

Σε μια άλλη είδηση, ο νέος διοργανωτής του ERC, ο ίδιος που διοργανώνει και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC), βρίσκεται σε συζητήσεις με τους διοργανωτές των Κανάριων Νήσων ούτως ώστε να επεκταθεί το συμβόλαιο με τον εν λόγω αγώνα.

Ο Promoter του αγώνα καλύπτετε από τις νέες οικονομικές συμφωνίες και αναμένεται να επεκτείνει το συμβόλαιο και μετά το 2022.

Ο ίδιος φορέας είναι αυτός που επιβεβαίωσε προ ημερών την επέκταση του συμβολαίου με τον αγώνα στην Σουηδία (WRC) και αναμένεται να συμβεί κάτι παρόμοιο και με το Rally Islas Canarias.