Επιτυχία για την BMW στα Βραβεία What Car? 2021

Η BMW ξεκίνησε το 2021 κερδίζοντας έναν εντυπωσιακό αριθμό βραβείων στα 43α βραβεία του What Car?. Τα BMW 3, 4 και 5 Series έφυγαν νικητές, όπως και τα BMW X5 και X6, με άλλα εννέα βραβεία για μια σειρά μοντέλων στις κατηγορίες Best Buy, όπου το MINI κέρδισε επίσης δύο βραβεία. Επίσης το BMW 330e εξασφάλισε το πολυπόθητο βραβείο Executive Car of the Year, προσθέτοντας το στα επτά βραβεία που κέρδισε το 2020.

Ο Steve Huntingford, Αρχισυντάκτης του What Car?, είπε: «Το BMW 3 Series ήταν το αγαπημένο μας executiveαυτοκίνητο από την στιγμή που κυκλοφόρησε, αλλά η ειδική μαγεία του plug-in hybrid 330e αποτελεί το τέλειο πακέτο. Μπορεί να καλύψει απόσταση έως και 36 μίλια μόνο με ηλεκτρική ενέργεια, κάτι που αρκεί για τις περισσότερες αστικές μετακινήσεις, αλλά είναι επίσης υπέροχο για μεγάλες διαδρομές στον αυτοκινητόδρομο, την στιγμή που φέρει μια ευκινησία και αίσθηση διασκέδασης στις στροφές όπως κανένας άλλος αντίπαλος».

Το BMW 4 Series κέρδισε το Coupé of the Year, με τον Huntingford να επαινεί την «απόλυτα ισορροπημένη ανάληψη της διπλής φύσης που δημιουργεί ένα σπορ coupé παγκόσμιας κλάσης», ενώ η BMW 530e κέρδισε το βραβείο του Luxury Car of the Year.

Τα BMW X5 xDrive 45e και X6 xDrive 30d κέρδισαν το βραβείο πολυτελές SUV της χρονιάς και Coupé SUV της χρονιάς αντίστοιχα. Εντυπωσιασμένος με το X5 για τα υβριδικά διαπιστευτήριά του, ο Huntingford σχολίασε: «Όταν επιλέγετε ένα υβριδικό plug-in, επιλέγετε την οικονομία που προσφέρει αλλά και το περιβαλλοντικό του χαρακτήρα χωρίς να πρέπει να συμβιβαστείτε. Αυτό είναι το X5 xDrive 45e».

Οι διακρίσεις συνεχίστηκαν με την BMW να εξασφαλίζει εννέα νίκες Best Buy σε όλα τα μοντέλα της, όπως το Best Family Car Interior για τη BMW 1 Series, το Best Plug-in Hybrid to Drive για το BMW 330e και το Best Estate Car to Drive για το BMW 3 Series Touring . Η BMW 5 Series Touring αναγνωρίστηκε ως Best Estate Car Interior, η BMW 4 Series κατέκτησε το Best Performance Car for Value και η BMW iX3, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό SUV της μάρκας, κέρδισε το Best Large Electric SUV.

Πολλά μοντέλα BMW SAV αναγνωρίστηκαν επίσης, με το βραβευμένο BMW X7 Best Luxury SUV, το Best Plug-in Hybrid Interior για το BMW X5 και το βραβευμένο X3 Best Sports SUV. Το MINI εξασφάλισε δύο νίκες Best Buy: Best Interior Car και Best Convertible for Value για το MINI 3-Door Hatch και MINI Cabrio.