Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τους Παναγιώτη και Ανδρέα Ξενοφώντος

Η KATYDATAS RALLY TEAM ετοιμάζετε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με πλήρωμα τους γνωστούς σε όλους Παναγιώτη και Ανδρέα Ξενοφώντος.

Μετά από μερική συμμετοχή στους αγώνες, πλέον επιστρέφουν δυναμικά στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι όπου θα αγωνιστούν με το Honda Civic στην κατηγορία RC4.

Κατά την περσινή περίοδο έτρεξαν στους αγώνες Tour of Cyprusκαι East Safari Rally όπου τα αποτελέσματα ομολογουμένως δεν ήταν αντιπροσωπευτικά για τις δυνατότητες του πληρώματος.

Η εμπλοκή στο πρωτάθλημα φέτος θα είναι πλήρης και στόχος είναι η διεκδίκηση του τίτλου στην δικίνητη κατηγορία, έργο δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς τους συνδυασμούς που αγωνίζονται σε αυτή.

Η αρχή για τους Παναγιώτη και Ανδρέα Ξενοφώντος θα γίνει από την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος στην Λεμεσό και τον αγώνα Tiger Rally. Σαφέστατα το πλήρωμα έχει την ταχύτητα για να διεκδικήσει την πρώτη θέση και αυτή η δυνατή προσθήκη στην κατηγορία αναμένετε να αυξήσει τον ανταγωνισμό αλλά και το θέαμα.

Η KATYDATAS RALLY TEAM για την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση ετοίμασε και ένα μικρό βίντεο παρουσιάζοντας τα νέα χρώματα του αγωνιστικού αλλά και τους χορηγούς οι οποίοι θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

https://fb.watch/b5Dhl7MbdD/